Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
3gp format na WMP 10
STRANA 1 OD 1
tomma 3gp format na WMP 10 16.12.2005. 16:24 T1177

status: user
broj poruka: 172
Skinuo sam fajl sa Nokia-e 6630 telefona koji je snimljen u 176x144 rezoluciji u 3gp formatu. Windows Media Player 10 mi ne prepoznaje ovaj format pa me interesuje gde da nadjem plug-in da bi to proradilo. Da li `e pomocu tog plu in-a biti moguce uvesti 3gp fajl u Premier, Virtual DUB i sl. programe?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic neverujem 16.12.2005. 19:23 #3407

broj poruka: 609

neverujem da ijedan program na racunaru moze da pusta te fajlove(mozda i moze ali ja neznam)preporucujem ti da skines converter ImTOO 3GP video converter pa sa njim prebacuj u avi ili iz video isecaka vadi mp3..itd itd.. mozes ga skinuti ovde https://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html....ima oko 6.5 mb..a crack na freeserials...i to je to

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VuKaSiN82 player-i 17.12.2005. 01:38 #3411

broj poruka: 128

3gp file-ove bez problema pustaju QuickTime player (ja imam verziju 7) i RealOne (verzija 10.5). Samo sto ce ti Real player traziti da skine plug-in sa neta velicine 150Kb. Znaci ne trebaju ti nikakvi konvertori media file-ova, sa jednim od ova dva playera mozes odmah da gledas sa telefona.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs