gledao sam po forumima kod njih (sto mozda i nije tacno) da ce mu prvobitna cena biti nesto iznad 1000 dolara a dok dodje kod nas i dok se ugradi malo uvoznik, malo druga ruka pa treca...pa ti vidi... I tamo je skup a ne kad dodje ovde.... Ja sam uvek za varijantu uzimanja neceg malo starijeg za mnogo manje para...u pravu si da je perverzija ali se radi i o tome da je to jako mnogo para cak i za njih!
A kolika je bila prvobitna cena iPhona 1 kod nas? Skupljam pare i hocu da kupim iPhone,odusevljen sam telefonom. Samo mislim da je kamera na tom tel.suvisna al ajde,gledao sam kod ortaka i nisam verovao kad sam video da pravi snimke od 1.5Mpix.
Realno kad se pojavi 2 nece biti ispod 900e! MNOGO!!!
znas da za mnogo manje para mozes uzeti telefon koji je samo malo losiji onda bi trebalo razmisliti....ja sam dugo gledao i razmisljao o Qtek 9000 koji je zmaj po svojim performansama i ima ih ovde dosta polovnih po pristojnoj ceni ali se nisam usudio jer ne znam sta kupujem a nema garancije, delovi preskupi...Cena novih je neverovatna...Ako imas kesha pazari mada bi ja malo sacekao...bice to jeftinije...
Pa nisam ni planirao da uzmem iPhone 2 jer znam da ce biti papreno skup. Za sad cu biti zadovoljan prvom verzijom! Znas kako ja sam malo skeptican sa tim nepoznatim firmama,da dam kes i da ne znam sta sam uzeo!!!
Gledao sam iPhone 1 na njihovom sajtu i nisam mogao da verujem da je 620e onaj od 16Gb! Jel ima gde da se nadje jeftinije?
sa cenama njihovih proizvoda, kao da jedini na svetu umeju nešto kvalitetno i stilski da naprave. Kao primer, dodavi za iPOD-ove od slušalica do futrolica pa to nije zdravo košta više od gomile MP3 player-a.
Miš za Mac košta 47-77e, ma isnulin bre! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Apsolutno je besmisleno kupovati iPhone 2 za te pare, koliko je besmisleno porediti iPhone 1 sa Qtekom...
ajFon je klasa za sebe, kutek ima manju ciljnu grupu i daleko kaska iza ajFona po svim parametima, osim sto cita ofis.
`Bice to jeftinije` je najzdraviji moguci rezon... .-)
BTW. Procurele su informacije i o iPhone 3... Najave su da ce biti na preklop, ali akda se otvori da ce biti potpuni touch screen... i naravno potpuno ludilo... nemojte me drzati za rec...
:: znas da za mnogo manje para mozes uzeti telefon koji je samo malo losiji onda bi trebalo razmisliti....ja sam dugo gledao i razmisljao o Qtek 9000 koji je zmaj po svojim performansama :: :: ::
Da li Qtek i Iphone mogu da se porede je relativna stvar i zavisi od toga sta ti treba od fona i sta naravno ocekujes... Za mene je sasvim dovoljno da uvek mogu da se nakacim na net, procitam mail i otvorim atacment koji je uglavnom Exel dokument da ima PDF reader, malo MP3, malo filmovi, za slike imam digitalni i nikada od telefona ne ocekujem da ima ne znam kakvu kameru!... Naravno da ce biti jeftinije jer sam gledao na njihovom sajtu najavu za 3. seriju a samim tim 1 i 2 odose dole sa cenama!!!!!
Slazem se, to sam i rekao. Razlicite ciljne grupe. Ali u pogledu korisnickog interfejsa, kvaliteta izrade i svega toga sto si ti naveo da ti treba (osim excela i naravno cene), Qutec zaista nema sta da trazi pored iPhonea. Probano, testirano i zakljuceno. jedan na jedan od strane vlasnika Qteka i iPhonea.
@svcic
Pogledaj halo oglase ako neces sa garancijom, moze se uzeti za 400-450 evra. Ako hoces sa garancijom nema ispod 600.
:: Da li Qtek i Iphone mogu da se porede je relativna stvar i zavisi od toga sta ti treba od fona i sta naravno ocekujes... Za mene je sasvim dovoljno da uvek mogu da se nakacim na net, procitam mail i otvorim atacment koji je uglavnom Exel dokument da ima PDF reader, malo MP3, malo filmovi, za slike imam digitalni i nikada od telefona ne ocekujem da ima ne znam kakvu kameru!.. :: Naravno da ce biti jeftinije jer sam gledao na njihovom sajtu najavu za 3. seriju a samim tim 1 i 2 odose dole sa cenama!!!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.