Pomoc! Kako da migriram android aplikaciju na drugi telefon
STRANA 1 OD 1
Heisenberg
Pomoc! Kako da migriram android aplikaciju na drugi telefon
23.10.2020. 18:19
T67803
status: user broj poruka: 113
Dakle, potrebno je ``prebaciti`` netaknutu aplikaciju sa sve settingsima, data, sta god, sa android telefona na android telefon ako je ikako moguce i sto bezbolnije, odnosno bez root-ovanja, ludovanja i ostalih skarabudzevina.
Ufff znaci mora. Digao sam ruke. Ako dopustis napisacu ti na mail o cemu se radi ili zamoliti Igora da ti prenese ako ste u kontaktu. A banci dzabe psovah i bord direktora i sve zaposlene - to je njima ko da ih gadjas cvecem.
:: Prosto i jednostavno. :: :: Ili prebaci nand cip i programiraj ga ako migriras aplikaciju na isti model telefon :: ::
Ne znam sta je tvoj problem tacno, e bank app? Ti bi da seljakas sertifikat kako tebi dune i to? Lepa ideja ali odes kod njih i oni ti instaliraju sve lepo i nemoj da ih kljucas u mozak pricas op7 8t antutu i vremenska prognoza radi fluidno. Pusti malo ljude i ti se opusti
Nece da se ucita a za nove kôdove moram u filijalu. Samo da se zaletim i odem caskom do Podgorickog aerodroma, brzo cu ja..
Ma idiotarija brate, nema veze s prognozom, antuturututu i snapdragonom. Ima veze sa neodgovornoscu prema klijentima...
:: :: Polako, bice sve ok. :: :: Ne znam sta je tvoj problem tacno, e bank app? Ti bi da seljakas sertifikat kako tebi dune i to? Lepa ideja ali odes kod njih i oni ti instaliraju sve lepo i nemoj da ih kljucas u mozak pricas op7 8t antutu i vremenska prognoza radi fluidno. Pusti malo ljude i ti se opusti
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.