Pozdrav ljudi. Imam ponudu za sat Huawei GT 2, polovan, navodno par puta stavljen na ruku u 3 meseca koliko je covek vlasnik. Pitanje za vas, spoljasnost je naravno lako oceniti, ali da li postoji neki test unutrasnjosti? Tipa, da li mogu da na primer proverim koliko puta je punjen, ili koliko dugo je koriscen, ili nesto slicno, kako bih proverio da li je tacno ovo `par puta stavljen na ruku, ne koristi se`?
Tesko da iko ovde to zna. I tesko da to postiji. Cisto sumnjam da je nosio par dana u tri meseca.
:: Pozdrav ljudi. Imam ponudu za sat Huawei GT 2, polovan, navodno par puta stavljen na ruku u 3 meseca koliko je covek vlasnik. Pitanje za vas, spoljasnost je naravno lako oceniti, ali da li postoji neki test unutrasnjosti? Tipa, da li mogu da na primer proverim koliko puta je punjen, ili koliko dugo je koriscen, ili nesto slicno, kako bih proverio da li je tacno ovo `par puta stavljen na ruku, ne koristi se` :: :: Hvala ::
Baterija manje-vise moze dosta da traje na smart satovima, jer nije to neki veliki potrosac. Ako nema fizickih ostecenja, onda je unutrasnjost uglavnom OK, osim ako ga nije potopio u vodu na 100 metara i drzao sat vremena tamo. Onda bi crkao u svakom slucaju.
Pogledao sam danas. Otprilike 5 sekundi je bilo potrebno da shvatim da to nije kupovina za mene. Opis `kao nov` sa 3 ogrebotine na ekranu, od cega jedna oko 2mm, i dve oko 1mm, gde se ova prva veca lepo vidi, a ove dve pod uglom... Za mene nije tacan opis. Uz to se videla prljavstina na sastavima kaisa, te na osnovu koriscenja fitnes narukvice mogu da zakljucim da se takva prljavstina pojavljuje posle najmanje 2 nedelje nosenja. Sve u svemu, nisam kupio. Jesam zainteresovan, ali takve stvari mi bodu oci.
vidi ja gear 3 nosim godinu ipo svaki dan, guram ruke u racunare i svasta nesto i nema ni jednu ogrebotinu..a prljavstine ima na spoju narukvice i sata onako...vidi se... tako da si dobro ucinio sto si pobegao..
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.