Drugari, malopre apdejtovao moj Note8 na *ebeni Pie 9 , misleci sve ce da bude ok kao i do sada milion puta. Koristio sam 2 sim kartice + SD preko adaptera, i sad to ne moze, ladno su zabranili dual sim ,znaci moze samo jedna kartica + SD ..ne verujem?? kreteni pa zato sam i uzeo dual sim telefon. takodje masa stvari je promenjena ,ne radi aplikacija za snimanje poziva itd neverovatno.
Koje su sanse i kako se radi povratak na predjasnji sistem ako neko zna bio bih mu mnogo zahvalan.
Pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Dobro je da se uradi reset na početna podešavanja. Pre ovoga uradi backup svih podataka. Imas različite mogućnosti za backup, trebalo bi da kod Samsunga to funkcioniše dobro (ako imaš nalog...). Na xiaomiju vraća sve u potpunosti. Ako i tada radi sve po starom, onda ti ne gine flesovanje preko Odina starije verzije. Preuzmes firmware-a za tvoj model sa nekog od sajtova ili preko samfirm aplikacije i flesovanje. Ako flesujes prvo butovanje biće bootloop, treba da se odradi full reset nakon flesovanja da bi ušao u sistem...
razumeli...imao sam 2 sim plus SD preko adaptera i sve je sljakalo..na PIE Samsung je zabranio takav vid funkcionalnosti plus je promeno CSC fajl tako da aplikacije koje su snimale razgovore vise ne rade.takodje zeznuli su split screen i masu drugih stvari...jes da mi je trebalo 6 sati guglanja i testiranja gledanja raznih foruma itd. ali uspeo sam vratio sam stock 8.0 telenor rom sa kojim telefon radi sjajno dakle ko pre.. tema zatvorena pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.