Dakle imam ovaj telefon i nikad da sakupim pare da uzmem drugi. Veoma sam ogranicen sada zbog ponasanja MSa, zato sto mi gasi/blokira programe koji su do pre dve godine odlicno radili. Ja danas ni PDF ne mogu da otvorim.
Zeleo bih da probam da stavim Android na njega kako ne bih trosio pare, ali moje znanje telefona je nula, tako pitam da li je to neko radio i zna pouzdan nacin kako to da se sredi?
Ta lumia je fabricki `osudjena` na zastarelost zbog 512MB RAM. Jedino sto mozes jeste da sistem vratis na fabricki 8.1, naravno pre toga sve bitne podatke bekapujes. Izbegavaj fejsbuk jer ce uvek forsirati na novi, a novija verzija fejsbuk aplikacije trazi windows 10, a taj sistem bez 1GB RAM ne moze normalno da radi.
640DS i 950 i na obe glas normalno radi u Maps navigaciji, pdf se otvara bez ikakvog programa po default u Edge browser, teamviewer nisam skoro koristio ali je radio pre tri meseca sigurno, ne garantujem kakvo je stanje trenutno. A ta kursna lista je sigurno delo nekog naseg `odlicnog` programera, ko zna zasto to ne radi a uostalom zar je to toliko neophodan program da bez njega ne mozes da zivis?!
Ja sam tako pokusao da budzim Lumiu 800 i Lumiu 720 na neki drugi sistem da bih imao samo whatsapp ili viber, ali nije moglo da radi. Posle par meseci citanja raznih foruma kupio sam najjeftiniji xiaomi i progledao kako brzo sljaka. Isto savetujem i tebi, samo da skupis 100e za nov, ili da trazis polovan za manje para.
512 mb je bio neki standard za Android 4.xx i kad bi uspeo viber ,whats up ti mozda i ne bi radili,a i da prorade to bi bilo mucenje, da bi se odmah pokajao sto si to uradio.
Sta si instalirao/deinstalirao, pa da ti ne cita pdf?
Na mojoj 630 sve radi, kao i prvog dana.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Molim te nemoj da siris dezinformacije... WP programi su i dalje tu gde su...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Nemoj da radis factory reset, programe koje imas sad instalirane, neces moci da instaliras ponovo :: :: :: :: Sta si instalirao/deinstalirao, pa da ti ne cita pdf :: :: :: :: Na mojoj 630 sve radi, kao i prvog dana :: :: :: :: Pozdrav :: :: ::
Ni malo nije dezinformacija da MS gasi programe, cak i neki koje dobijes po default su sklonjeni sa spiska.
:: Molim te nemoj da siris dezinformacije.. :: WP programi su i dalje tu gde su.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: :: :: Nemoj da radis factory reset, programe koje imas sad instalirane, neces moci da instaliras ponovo :: :: :: :: :: :: :: Sta si instalirao/deinstalirao, pa da ti ne cita pdf :: :: :: :: :: :: Na mojoj 630 sve radi, kao i prvog dana :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: ::
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: :: Adobe Reader koji je uvek sve otvarao vise nije na spisku, drugih PDFova ima, ali nisu uvek voljni da otvore fajl. https://imgur.com/gk6qNB :: :: Ima i jos nekih programa koje bih koristio ali nisam pomenuo. https://imgur.com/jdiOjO :: :: Ni malo nije dezinformacija da MS gasi programe, cak i neki koje dobijes po default su sklonjeni sa spiska :: :: :: Molim te nemoj da siris dezinformacije.. :: :: WP programi su i dalje tu gde su.. :: :: :: :: Citat: :: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: :: :: :: :: Nemoj da radis factory reset, programe koje imas sad instalirane, neces moci da instaliras ponovo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sta si instalirao/deinstalirao, pa da ti ne cita pdf :: :: :: :: :: :: :: :: Na mojoj 630 sve radi, kao i prvog dana :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.