Dakle jos uvek imam ovaj stari dobri Samsung S5230 koji sam poceo da koristim kao sluzbeni, al touch je prestao da radi. Koliko okvirno kosta popravka?
Vise nego polovan ili neki nov telefon. :: :: Dakle jos uvek imam ovaj stari dobri Samsung S5230 koji sam poceo da koristim kao sluzbeni, al touch je prestao da radi. Koliko okvirno kosta popravka?
:: Oko 400 din kosta novi touch :: E sad, zamena koliko ko uzme, zavisi. Realno, lako se menja :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
:: https://www.youtube.com/watch?v=w9tFCZEf5F :: Samo mi se tresu ruke i to mi problem :: :: :: :: Oko 400 din kosta novi touch :: :: E sad, zamena koliko ko uzme, zavisi. Realno, lako se menja :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.