Поздрав друштво, као што сам навео у наслову потребна ми је апликација за играње шаха у двоје, односно да другар и ја опалимо по потреби и жељи. Зачкољица је следећа, потребно је да је партија условно речено у cloud-у тј да сваки од нас може по жељи да приступи партији када жели да одигра потез а док један или ниједан од нас није активан у партији иста буде сачувана на серверу или где већ. Нешто типа колаборације у фолдеру на OneDrive-у где обојица можемо да мењамо садржај фолдера. Сама игра не мора да буде нешто графички прелепа, битно да се фигуре лепо разликују и да може наравно да се ђуска преко мобилног нета.
Ako je neko zainteresiran za šah, isprobajte aplikaciju `Chess Free` u trgovini. Jedna je od najpopularnijih šahovskih aplikacija u Google play trgovini
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.