S8 plus oko 720-750e s8 obican 670-700e Htc u 11, treba tek dodje oko 600-700e Ili nesto jeftinije. Imao sam s7 edge, i problem sa linijom, lg g5 crkla ploca. Jedino nikad necu da imam iphone. Koristio sam i mi5s plus par dana, ali onaj miui je stvarno odvratan.
Takodje se pridruzujem preporukama za iPhone, sve vise idem ka njemu, treba i ja da uzmem neki telefon, na androidu me najvise nervira neoptimizovanost i bloatware.
:: HAHAHAHAHHAHAHAHA nije umeo da poredja ikonice i prodao telefon... Dude, just press and hold the ikonica :: :: Samsung i iPhone, drugi telefoni ne postoje. :D Uzmi S8 ili iPhone 7 :: :: Lagane PC igre!https://goo.gl/nReEin :: ::
Zasto, ako nije problem, cisto me zanima? Meni je bilo dovoljno da vidim kako fluidno radi, lako mogu da se prilagodim, jer ima sve sto mi treba, jedino eto drugaciji interface, pa treba malo vremena dok ga prostudiram, ali svakako verujem da nema toliko podopcija i gluposti kao android, ako moze neko da me ispravi ako gresim. A ko zeli iskljucivo android, neki zdrav razum govori Xiaomi, pa se podrazumeva da se telefon ne lomi tek tako, tj. da se pazi na ekran, ionako su skupe popravke ekrana na ostalim.
Mnogo mi je zao zasto ne razumete sta znaci poredjati ikonice. Uzmite neki android cisto da vidite sta znaci smartphone. Dakle na ekranu mozete imati 3 ikonice koje ce biti gde god zelite a ne force stack on top. Da ne pominjem da se mogu menjati animacije, rename aplikacija (ikonica) promena ikonica, lakse podesavanje zvona, customizacija level 500 u odnosu na komplet predefinisan sistem na iphone.. E da android ima sms delivery report a iphone ne. (sto je mozda ok za usa korisnike). A da ima i ona magija koja se desi kad prikljucite telefon na komp preko usb-a pa vam ne treba itunes i slicne gluposti....
Ili recimo ne moze da se namesti da telefon ne pali ekran kad stigne notifikacija, itd itd.... A da i ako rikne od vode, ne vazi garancija na ip7.... no dobro nekome se svidja jabuka i brzina i ne zeli da menja stvari vec da mu neko servira gotovo, i to je naravno ok. Ja samo kazem iz ugla power user-a to mi je tetris za malu decu ili neuke biznis korisnike, dobar dan dovidjenja i email.
Prelep telefon. Ali iskreno posle s7 edge, nije neki upgrade. Iphone 7 plus black jet izgleda prelepo, ali samo to. Sestra ima iphone se, drugarica 6s plus, drugar 7 plus. Svi su isti, osim izgleda i mala razlika u kameri. Software jaje jajetu. http://valid.x86.fr/lm9ydn https://valid.x86.fr/a/s0pb9u
Evo ja kao neko ko jos uvek ne zna sta mu vise odgovara, sta znaci to `force stack on top`, ne pronalazim? Meni se na tom prokletom iP-u svidja sto je sve na jednom ekranu i vozis gore-dole, a ne 3x levo i 3x desno, i ostale gluposti. Znam da sve moze podesiti, ali nije to to i ne bas sve, Sta ce nekom promena ili rename programske ikonice? Menjanje animacija? Za zvono, sta tu treba, sem jacine i promene, custom fajl..? Android bas ima previse podesavanja i podopcija, a sve duzim putem, nepregledno, pretrpano.
Glupo jeste sto nema opciju za sms delivery i iTunes za vezu sa PC-em, aj da kazem da bih presao preko toga, na PC se instaliraju razna sranja, pa prezivece sa dodatnim iTunes-om, a sms je odavno zamenio viber, mozda ima neka app za notification za sms.
Nisam siguran da ekran nema indikaciju, a ovo za vodu razumem, jer nema smisla da ispolivas telefon i on rikne, pa da dobijes nov, malo je previse. Ovo za serviranje nisi u pravu, mislim da je to sto je ograniceno sasvim ok, jer te sprecava da napravis neki kurslus na telefonu, a na kraju, sta te boli uvo ako imas sve sto ti treba, ukljucujuci aplikacije i sto je najbitnije, to radi extra..
Jedino sto po meni ne opravdava je cena kod nas, pljackasa, u USA je iPhone daleko jeftiniji i pristupacniji, brdo ljudi sa bencha i kp se bave preprodajom i dobro zaradjuju.
:: Mnogo mi je zao zasto ne razumete sta znaci poredjati ikonice. Uzmite neki android cisto da vidite sta znaci smartphone. Dakle na ekranu mozete imati 3 ikonice koje ce biti gde god zelite a ne force stack on top. Da ne pominjem da se mogu menjati animacije, rename aplikacija (ikonica) promena ikonica, lakse podesavanje zvona, customizacija level 500 u odnosu na komplet predefinisan sistem na iphone.. E da android ima sms delivery report a iphone ne. (sto je mozda ok za usa korisnike). A da ima i ona magija koja se desi kad prikljucite telefon na komp preko usb-a pa vam ne treba itunes i slicne gluposti... :: :: Ili recimo ne moze da se namesti da telefon ne pali ekran kad stigne notifikacija, itd itd.... A da i ako rikne od vode, ne vazi garancija na ip7.... no dobro nekome se svidja jabuka i brzina i ne zeli da menja stvari vec da mu neko servira gotovo, i to je naravno ok. Ja samo kazem iz ugla power user-a to mi je tetris za malu decu ili neuke biznis korisnike, dobar dan dovidjenja i email :: :: Svako ima pravo na hejt :) VMARC ne zameri :)
Qualcomm bi mogao blokirati isporuke iPhone-a u Ameriku i Aziju
:P http://valid.x86.fr/lm9ydn https://valid.x86.fr/a/s0pb9u :: Evo ja kao neko ko jos uvek ne zna sta mu vise odgovara, sta znaci to `force stack on top`, ne pronalazim? Meni se na tom prokletom iP-u svidja sto je sve na jednom ekranu i vozis gore-dole, a ne 3x levo i 3x desno, i ostale gluposti. Znam da sve moze podesiti, ali nije to to i ne bas sve :: Sta ce nekom promena ili rename programske ikonice? Menjanje animacija? Za zvono, sta tu treba, sem jacine i promene, custom fajl..? Android bas ima previse podesavanja i podopcija, a sve duzim putem, nepregledno, pretrpano :: :: Glupo jeste sto nema opciju za sms delivery i iTunes za vezu sa PC-em, aj da kazem da bih presao preko toga, na PC se instaliraju razna sranja, pa prezivece sa dodatnim iTunes-om, a sms je odavno zamenio viber, mozda ima neka app za notification za sms :: :: Nisam siguran da ekran nema indikaciju, a ovo za vodu razumem, jer nema smisla da ispolivas telefon i on rikne, pa da dobijes nov, malo je previse. :: Ovo za serviranje nisi u pravu, mislim da je to sto je ograniceno sasvim ok, jer te sprecava da napravis neki kurslus na telefonu, a na kraju, sta te boli uvo ako imas sve sto ti treba, ukljucujuci aplikacije i sto je najbitnije, to radi extra. :: :: Jedino sto po meni ne opravdava je cena kod nas, pljackasa, u USA je iPhone daleko jeftiniji i pristupacniji, brdo ljudi sa bencha i kp se bave preprodajom i dobro zaradjuju :: :: :: :: Mnogo mi je zao zasto ne razumete sta znaci poredjati ikonice. Uzmite neki android cisto da vidite sta znaci smartphone. Dakle na ekranu mozete imati 3 ikonice koje ce biti gde god zelite a ne force stack on top. Da ne pominjem da se mogu menjati animacije, rename aplikacija (ikonica) promena ikonica, lakse podesavanje zvona, customizacija level 500 u odnosu na komplet predefinisan sistem na iphone.. E da android ima sms delivery report a iphone ne. (sto je mozda ok za usa korisnike). A da ima i ona magija koja se desi kad prikljucite telefon na komp preko usb-a pa vam ne treba itunes i slicne gluposti... :: :: :: :: Ili recimo ne moze da se namesti da telefon ne pali ekran kad stigne notifikacija, itd itd.... A da i ako rikne od vode, ne vazi garancija na ip7.... no dobro nekome se svidja jabuka i brzina i ne zeli da menja stvari vec da mu neko servira gotovo, i to je naravno ok. Ja samo kazem iz ugla power user-a to mi je tetris za malu decu ili neuke biznis korisnike, dobar dan dovidjenja i email :: :: :: :: Svako ima pravo na hejt :) VMARC ne zameri :)
Moje skromno misljenje je da je u ovom trenutku best buy s7 edge sa mobilnog sveta uz ugovor, naravno neotpakovan. Samsung sada nudi opciju gasenja svakog apk-a za koji korisnik smatra da je nepotreban bez root. (Samsung disabler app)
Sto se tice ikonica :) (smorio sam i sebe) na iOS bez jailbrake-a ne mozes da imas na ekranu 4 ikonice namestene recimo uz desnu ivicu ekrana ili na dnu gde prst moze lakse da ih dosegne. Ios automatski gura sve ikonice na vrh ekrana pa ako imas npr na homescrenu 4 ikonice, bice na vrhu i tu pomoci nema. Naravno redosled te 4 mozes da odradis ali pozicija je na vrhu gore skroz ne mozes da ih spustis blize dnu ekrana gde je zgodnije da se pipnu.
Naravno svako ima svoj nacin koriscenja, ja samo kazem da sam imao totalno ala zatupljivanje iskustvo sa ios. Jeste brz i meni i dalje najlepsi mob (6s) ali dzaba, s7 a sada i s8 plus jesu galaksije za njega.
To sa ikonicama je prosto reseno jos od iphone 6. dva puta tapnes na home button i ikonice se spuste dole sa vrha da bi mogao tel. da koristis jednom rukom.
Je promasaj. Nisam se vise telefona nagledao da su se istopile ploce i raskuglali procesori. Jeste on lep i dobar ali jbg nesto ne valja tu
Oko garancije Deklarisu telefon kao vodootporan i ljudi znaci pod tusem predju preko telefona i on crkne od vode. Garancija ne vazi jer je gurnut u vodu na dno pacifika i to nenspada u ono 10m 30min pod vodom i ostale fore. Ali jbg.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.