Uspeo sam maksimalno da stavim svuda tamnije teme pa mi ni ne smeta..A jedino me nervira sad kad kucam poruku,tastatura mi bela i kad udjem u settings tamo je sve belo pa se onda dosta vidi..
Da li moze da se promeni boja teme kada se udje u settings i kako?
NIje problem ni vlaga ni voda, nego tel se mnogo greje i zbog toga se stvori fleka. Ja sam imao Lg G2 i isto sam imao fleku, i sad imam G3 i bila je fleka a posle toga ekran prestao da reaguje na dodir. Zamenili mi ekran
G3 ima problem sa temperaturom, i od toga se pojavi fleka na ekranu. Spasa nema osim zamena.
Odmah ti mogu reci da gresis, jer je moj G3 bio u servisu par puta zbog toga i fleka koja se pojavljuje jer se telefon greje je zutkaste boje skoro ko senf boja, to su mi objasnili da se desava zato sto je lepak koji drzi ekran nije dobar pa usled veceg i konstantnog zagrevanja krece da se odlepljuje...
:: NIje problem ni vlaga ni voda, nego tel se mnogo greje i zbog toga se stvori fleka :: Ja sam imao Lg G2 i isto sam imao fleku, i sad imam G3 i bila je fleka a posle toga ekran prestao da reaguje na dodir :: Zamenili mi ekra :: :: G3 ima problem sa temperaturom, i od toga se pojavi fleka na ekranu. Spasa nema osim zamena :: :: :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta :: MSI 870-G54 & 8GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: MSI TWIN FROZR NVIDIA GTX660 2g :: 1TB WD :: Chieftec 700W CFT-14C :: CM-Elite 43 :: http://svepo500.com :: ::
Udje ko nista. Ovaj na YT je garant usuo destilovanu vodu :D Jer kad udje ova nasa, ili kisa, posle susenja ne da ce ostati fleka, nego 100% i to je neresivo, cak i da se rastavi lajeri, ne moze da se obrisu , moze samo jos gore da se napravi.
Zutko, imas e mail.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Havarija sa zutim mrljama na G2 i G3.. I ja je imam vec godinu dana, sad se lomim dal da zamenim, ili da teram dok ne vrisne... Doduse nije neka cifra, 65e. G2 je u pitanju.
fx6300 @ 4.6ghz 990fxa-ud3 rev 4.0 Samsung 850 EVO 250GB 2x4Gb @ 1866 GTX960 Gaming G1 Bigfoot killer NIC 2100 Seasonic X-series 650KM3 Logitech G110 Steeseries Heavy Finalmouse Ergo 2015 SE
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.