Imam gomilu tekstova za muziku na SD kartici koja je bila na nekom samsung telefonu.. Sada sam uzeo Nokia Lumia 640 XL i on ne prepoznaje tekstove sa SD-a. Ima li načina da prepozna? Konvertovanje ili slično...
Moras da ides u windows prodavnicu i izaberes neki program koji cita taj format. A za windows sta da ti kazem radi brzo ali nema aplikacija i to sto ima je retardirano.
Ako si na win8.1 idi skidaj program po program za svaki format koji ti treba, ako si instalirao fast insider i imas win10 onda edge pozdrzava .pdf i to sasvim lepo. Office imas a skini neki od budjavih .txt viewera, kazem budjavih jer nisu ni priblizno funkcionalne aplikacije kao sto su na andridu, osim onih bitnijih koje su ok (viber, skype, facebook itd...)
Odkud win10 na 630? Poslednji put kad sam gledao rekli su da neće izbaciti za telefone sa 512mb, a i sad sam pokrenuo update check pošto i ja imam 630, i ne izbacuje mi ništa.
:: Odkud win10 na 630 :: Poslednji put kad sam gledao rekli su da neće izbaciti za telefone sa 512mb, a i sad sam pokrenuo update check pošto i ja imam 630, i ne izbacuje mi ništa :: :: ::
Kako nije moguce imam desetku jos od prosle godine u ranoj fazi je bila, idi u prodavnicu skini windows insider, program ima kao ljubicastu ikonicu i kao neki kljuc po sredini zaboravio sam kako bese kad instaliras izaberi `Windows Insider fast ring`, i odradi sto treba samo citaj sta te pita i to je to. Radi sporije nego 8.1 ali je malo lepsi na izgled. Naravno nema nekih opcija kao 1gb na primer cortana ird...
Instalacija traje oko 1-2h i napuni bateriju do kraja, a mozes se vratiti na win 8.1 ima uputstvo na microsoftovom sajtu.
:: Kako nije moguce imam desetku jos od prosle godine u ranoj fazi je bila, idi u prodavnicu skini windows insider, program ima kao ljubicastu ikonicu i kao neki kljuc po sredini zaboravio sam kako bese kad instaliras izaberi `Windows Insider fast ring`, i odradi sto treba samo citaj sta te pita i to je to. Radi sporije nego 8.1 ali je malo lepsi na izgled. Naravno nema nekih opcija kao 1gb na primer cortana ird.. :: :: Instalacija traje oko 1-2h i napuni bateriju do kraja, a mozes se vratiti na win 8.1 ima uputstvo na microsoftovom sajtu :: :: ::
Bas tako, ali generalno bi trebalo da moze ne trazim resenje jer iskreno da vam kazem mozda za ovaj telefon kao 8.1 je bolji! ipak je ovo puno sporije sa win10 .
Ma IOS je puno bolji od windowsa. Jednostavno win je imao potencijal sta se desilo pojma nemam, uglavnom nema osnovnih programa sem ovih `drustvenih` ostalo na prste da nabrojis.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.