pricajte ljudi, ja ne mogu nikako da se odlucim, jer nisam u tim vodama jedina bitna stvar mi je ekran manji od 5inca, po mogucstvu 4.2-4.3, bar 720p sledeca stavka, naravno, ali manje bitna, jak HW i dobra bat (bitnost stavki tim redosledom, recimo autonomija mi nije prebitna, jer ne sljakam po terenima, tako da struje uvek imam) ali najbitnija mi je velicina fona, tj. ekrana, znaci ne treba mi tablet, fablet, palmtop i ostalo, nego fon normalne velicine i voleo bih da je sto noviji release date, sto automatski povlaci i noviji android i noviji HW
inace do sad sam terao desire x, tako sam i zakljucio da mi je ta velicina ili malo veci sasvim ok btw puko ekran davno i do juce radio normalno, sad drka touch da to nije normalno, da li neko ima neku ideju, tj. da li ga vredi otvarati, servisi i opravke ne dolaze u obzir
i da navedem sta sam gledao, naravno HTC (m7 mi je ok, samo je sad vec mator, inace htc mi je number one, dizajn pre svega), sony z1, z3, z5, svi compact i jos neki isto manje velicine ekrana, s tim da mi se dizajn ne svidja preterano kod sonija, ostalo nisam ni gledao, jer ne znam ni sta gledati, oni srednji (po starosti) samsunZi mi su plastikaneri, tako da ne dolaze u obzir, svidja mi se novi edge, ali je velik, moze i predlog za neku od manje poznatih fela
Nikakve galaxy mini varijante im nisu ni blizu. Bar je moje misljenje takvo. A i nevezano za sam fon, oni su 5 inca, tako da pretpostavljam odmah otpadaju.
+1 za Samsung A3. Imam ga ja i prezadovoljan sam.. Baterija kamera...velicina zavrsna obrada.. nije plastikaner.. jako lep.. e sada nije 720p ...al veruj da se to ne vidi ni malo na ovu velicinu ekrana/displeja.. MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
bas sam hteo htc, ali taj m7 je mator a samsung, vec sam naveo mi je plastikaner, tako da me ne zanimaju jbt, da nema izbora ako neces fon od 5.5inca, sto mi je bar 1inc previse
sony z5compact, ima 810snapdragon chipset, neko mi rece, ili sam negde procitao da ga treba zaobici, jer se valjda greje, ili sta vec, ima li neko misljenje o tome??? inace mi se on dizajnom svidja najvise, zbog samo malo zaobljenih coskova, nikako mi se ne svidja kod recimo samsuga sto su coskovi puno zaobljeni
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.