Izvadio bateriju, i sve kartice, lepo obrisao spolja, pa tad primetio da usla voda unutra. Uzeo srafciger u ruke odvrnuo sve srafove rastavio konektore i ploce i lepo obrisao, posle uzeo fen i lepo prosusio. Zapakovo ponovo, vratio srafove, kartice i bateriju i proradio ko nov da je ( manje od 30 min. ).
Sto je jos bolje kad sam ga otvorio video sam da konektor od ekrana nije lepo prikopcan na plocu tako da sam i to sredio jednim udarcem.
Kakav bre crni pririnac, so i ostale gluposti, otovriti i ocistiti i osusiti. Mozda to pomaze ako telefon stoji par sati u nekoj bari od pola metra.
:: :: Upao meni u WC solju : :: :: Izvadio bateriju, i sve kartice, lepo obrisao spolja, pa tad primetio da usla voda unutra :: Uzeo srafciger u ruke odvrnuo sve srafove rastavio konektore i ploce i lepo obrisao, posle uzeo fen i lepo prosusio. Zapakovo ponovo, vratio srafove, kartice i bateriju i proradio ko nov da je ( manje od 30 min. ) :: :: Sto je jos bolje kad sam ga otvorio video sam da konektor od ekrana nije lepo prikopcan na plocu tako da sam i to sredio jednim udarcem :: :: Kakav bre crni pririnac, so i ostale gluposti, otovriti i ocistiti i osusiti. Mozda to pomaze ako telefon stoji par sati u nekoj bari od pola metra :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.