cao, znacilo bi mi bas bas da neko ko ima visa internet karticu to je bese ona intesa ili koje jos postoje nemam pojma, da se vidimo danas ili sutra u Beogradu i da mi izvrsi placanje necega, imam novac imam sve, nemam nista od dokumenata zaboravio sam torbicu, dokumenta i svasta nesto ko zna gde. Nadam se da ce neko moci da odvoji pola sata sat da se ovo uradi. Drugar koji bi mogao to da uradi je nedostupan na mobilnom a ugasio je fb. Hvala unapred.
:: :: cao, znacilo bi mi bas bas da neko ko ima visa internet karticu to je bese ona intesa ili koje jos postoje nemam pojma, da se vidimo danas ili sutra u Beogradu i da mi izvrsi placanje necega, imam novac imam sve, nemam nista od dokumenata zaboravio sam torbicu, dokumenta i svasta nesto ko zna gde. Nadam se da ce neko moci da odvoji pola sata sat da se ovo uradi. Drugar koji bi mogao to da uradi je nedostupan na mobilnom a ugasio je fb. Hvala unapred ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.