Ljudi, treba mi pomoc, drugarica je slucajno obrisala sve slike iz mobilnog telefona. Jel postoji neka opcija (neki program) da se te slike vrate? Nije ih obrisala sa memorijske nego bas iz memorije telefona. Znam da kad obrises sa memorijske, mozes da vratis sa GDB ali sam probao na svom telefonu nesto da vratim pre par meseci i nisam uspeo (opet memorija telefona)
Hitno joj je da vratim podatke pa eto, ja molim vas za neki savet :D
Probaj sa njom, trebalo bi da moze. Izvadi napolje SD karticu, telefon stavi u Mass storage mode i pre skeniranja nemoj ici na opciju Pictuers, nego zadaj da kopa sve (I dont know - all files... tako nekako ide opcija) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.