Ekran mi se pali kad god ga pipnem,stavim ga u torbicu on svetli iako sam ga iskljucio dugmetom sa strane..Kad god dovatim bilo sta on se upali! Zakljucan je patern sifrom,ali emergency call moze da se pozove,pa se bojim da ne pozovem vatrogasce,hitnu ili nedaj boze muriju :))
Da li je moguce da se negde u opcijama podesi da se pali samo kada stisnem dugme za zakljucavanje i otkljucavanje ekrana?
Samsung s5 dobio na poklon,jos provaljujem sta sve ima i kako sve funkcionise..Ali ovo me za sada uzasno nervira!!
To sam i ja video na netu,ali u Accessibility ja nemam nista slicno Dexterity and interaction i air wake up ne mogu nigde da nadjem.. Postavicu kasnije SS da vidis sta imam u Accessibility..
Pokusavao na razne nacine,sve zivo pretresao ali ne mogu nikako da resim! Setam i u torbicu cujem samo kako mi otkucava sam brojeve za emergency call...
Jel si telefon dobio nov ne otpakovan? sumnjam da nije neki ROM flesovan.
Nego probaj ovako: boot-uj u recovery tako sto ces zadrzati volume up, home dugme i power dugme drzi tako 5-10 sekundi dok ti ne udji u recovery, zatim samo wipe-uj cache partition ili system cache sve zavisi kako ti se zove i idi na reboot system now.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.