Naime imam LG L7 II koji je zakljucan na MTS mrezu. Nisam na ugovoru, vec sam tel kupio od nekog ko ga je dobio u paketu. Do sada sam koristio neke promocie, pa mi nije bilo potrebno da mi tel radi sa drugim karticama, ali kako su ovi iz MTS-a bezobrazno poskupeli sve promocije, kupio sam vip za sve karticu. I sad mi treba otkljucavanje. Bio sam u servisu dole u Zemunu i lik mi trazi 1200 din za otkljucavanje???
E sad vidm po netu da postoje IMEI kalkulatori za otkljucavanje tel. Ima li njeko iskustva sa njima i eventualno da preporuci neki koji radi...
Koliko ja vidim za ovo kratko vreme sim lock se tesko skida, i postoji veoma velika mogucnost da ubijes telefon, a ovo sto sam nasao da otkljucava ili se ljudi zale da ne radi ili su ubili telefon, i svetuju da platis da ti otkljucaju telefon.
Lg ima fabricke kodove za otkljucavanje, evo na primer:
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.