Planiram upgrade sa HTC Desire HD na Nokiu lumiu 1320 ili Asus fonepad note 6. Asus mi je gotivniji zato sto sam vec naviknut na android, mada development scena je za sada nepostojeca. Nokia ima bolju izradu i fantasticnu bateriju, ali ne znam koliko bi mi se svideo WP.
Da li neko ima iskustva sa nekim od ovih modela konkretno? Da li je neko presao sa androida na WP i kakva su mu iskustva?
Predjoh skoro na Windows i mogu da kazem da radi savrseno - po mom misljenju je u radu daleko stabilniji od Androida. Windows Store je sada takodje prepun aplikacija ako te zanima instalacija svega i svacega. Drive Here+ radi besprekorno.
Baterija bez problema izdrzi skoro 3 dana. Lumia 1520 je u pitanju.
Kako bi ti se svideo? Lako i mnogo, kao i svima drugima koji su presli s Androida =]. Imao sam Lumia 925 dok mi je nisu aknuli pre neki mesec i bio sam prezadovoljan. Sada planiram da kupim 930. 13/1520 su bas preveliki za moje potrebe ali odlicne su spravice (nekoliko kolega ih ima- skoro cela firma je u WP fazonu =] ).
:: Planiram upgrade sa HTC Desire HD na Nokiu lumiu 1320 ili Asus fonepad note 6. Asus mi je gotivniji zato sto sam vec naviknut na android, mada development scena je za sada nepostojeca. Nokia ima bolju izradu i fantasticnu bateriju, ali ne znam koliko bi mi se svideo WP :: :: Da li neko ima iskustva sa nekim od ovih modela konkretno? Da li je neko presao sa androida na WP i kakva su mu iskustva ::
Upravo mi vrisnula baterija dok sam se vracao iz grada i kontam da cu da uzmem Lumiu ako ni zbog cega drugog bar zbog baterije, kad vidim ove replike...
Najverovatnije zavrsavam posao, hvala svima na odgovorima, samo me jos jedna stvar kopka na koju sam naleteo na vise foruma, da li je moguce da na WP ne moze da se bira mreza kao 2G/3G, nego samo auto-select?
Eh da, i kako se pokazala velicina 1520 u svakodnevnom koriscenju tj. nosenju, jel imas problema sa tim?
Ok je. Ako ti se prijede slaninica imas na cemu odmah i da je iseces. :-) Potrebno je malo vremena navici se, to je sve - nemam ni jednu jedinu zamerku na aparat za sada.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.