Crko je sestri Arc S, inace telefone ubija na godisnjem nivou, crklo je osvetljenje (ekran, notifikacije, dugmici), ima slika i uglavnom normalno radi osim sto kada mu se izvadi baterija odmah se sam pali bez pritiska na dugme, a kada se upali nemoguce ga je ugasiti. Prvi put je krenuo na shutting down, obrtao neko vreme i vratio se na homescreen, nakon toga vise uopste ne izbacuje meni za shutdown.
Za osvetljenje sam nasao da je verovatno u pitanju osigurac, otvorio sam telefon i locirao osigurac, ali i osigurac do njega koji je fizicki odlemljen/ispao. Savet sa neta je da se osigurac prespoji (za ovaj drugi ispali ne znam, nisam vican elektronici).
Ja naravno nemam cime da zalemim tako sitnu stvar, a i da imam nisam siguran da li uopste ima logike da se samo prelemi...?
I na kraju, da li znate nekog ko bi to mogao da sredi i koliku cifru da ocekujem? U servise koji samo umeju da kazu da je crkla ploca u cenovnom rangu telefona na oglasima i samo menjaju komponente naravno necu da nosim, to mogu i sam.
Logike ima - osigurac se ponasa kao da ga nema (propusta struju
25.06.2014. 16:30
status: user broj poruka: 10999
bas kao sto bi to radio bilo koji provodnik/zica) sve dok ne dodje do nenormalno velike potrosnje/opterecenja, kada pregoreva i time stiti uredjaj od ozbiljnijeg kvara. Dakle, nije preporucljivo ``premostiti`` ga, ali moguce je...
poslao sam ti u mejlu sms od mog majstora, mnogo ljudi sa berze sam uputio ka njemu, svi zadovoljni, covek na licu mesta radi, na nbg je kod enjuba
samo mu kazi peki direktor me uputio i ima da ti sredjuje tel kao da je licno njegov :) cena ce zavisiti od raspolozenja ali uvek je nesto korektno. kontaktiraj ga pa vidi, nista te ne kosta, kazem ti u mejlu sam ti poslao broj
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.