znaci ne treba mi program koji vec ima definisane stanice nego da kad odem na neki link od radija program punudi da ga otvori.konkretkno u pitanju je http://snaganaroda.rs/ pa bi da kad kliknem na 128k ili 32k slusam radio pomocu tog programa. znam da ima posebna aplikacija za ovaj radio ali ona ne radi na nekim modelima telefona. hvala unapred.
na mom prestigiu PAP4044, sam to dobio kad sam instaliro, Total Commander v2.04 apk. i kad oćeš da otvoriš radio, on ti između ostalog ponudi da ga otvoriš u plejeru pomenutog TC-a. izabereš TC i radi ti radio. mislim da još treba i Adobe Flash Player, kod mene je 11.1.115.16_4+.apk . al bez TC-a, nijedan plejer nije teo da mi pusti snagu naroda.
edit: probaj, i javi oće li i kod tebe tako. i koji tel. je u pitanju.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
total commander iz marketa i radi kao satic:) ako ima neko jos neki predlog za jednostavnoji `player` jer mi treba za kevin telefon.ako nista morace da uci :)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.