Trebalo bi da kupim ćerki neki telefon,pa sam na osnovu višemesečnih prebiranja po sajtovima došao do zaključka da ovaj telefon daje najviše na pristojne pare.Takođe sam hteo i nokia lumia 525 ali ćera neće da čuje.,nema prednju kameru i blic.Okvirne cene su oko 130 eura.Nemojte mi molim vas pisati kao ima za 200 eura bolji to je meni jasno.Ako neko zna neki teleefon daul core procesor sa što više rama neka napiše.Nisu mi interesantni zte i alcatel.Hvala unapred.Može samsung,nokia i htc.
probaj htc desire 500 da pronadjes medju onima koji su kupili telefon preko paketa i slicno. Za taj neki novac bi mozda trebalo da moze...
Cak stavise, ako uzmes prenesi i surfuj L, dobijas ga za 130e, a cerki da das telefon i karticu na prepaid (ili da za nju potpises ugovor... samo to je malo rizicnije oko kontrole troskova) :D
ovaj telefon cini mi se da vise nije u MTS ponudi...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.