Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Samsung galaxy s3 problem oko otkljucavanja fona?Potrebna pomoc.
STRANA 1 OD 1
bojke1 Samsung galaxy s3 problem oko otkljucavanja fona?Potrebna pomoc. 09.04.2014. 01:16 T57340

status: user
broj poruka: 479

Interesuje me kako da otkljucam s3.Drugaru su u servisu zamenili plocu ali su ga zakljucali za 063 mrezu.Instalirao sam 4.1.2 softver i root-ovao fon.Instalirao busy box i aplikaciju galaxy sim unlock.I kad pokrenem aplikaciju galaxy sim unlock ispise mi da je fon otkljucan ali kada ga upalim ponovo trazi mi pin kod.Kaze fon nije registrovan na mrezi.Moje pitanje posto je fon zakljucan za 063 mrezu da li u fonu prilikom otkljucavanja mora biti 063 kartica ili moze biti bilo koja druga?Probao sam da ga otkljucam dok je u fonu bila 064 kartica ali nisam uspeo nista da uradim pa molim za pomoc.Inace uradio sam i bekap efs-a cisto da se nadje.
Ako moze pomoc.Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 09.04.2014. 04:15 #548641

broj poruka: 2157

Evo resenja:

http://www.redmondpie.com/permanently-carrier-unlock-galaxy-s-iii-and-galaxy-note-ii-for-free-how-to-tutorial/

ili

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2176719

gatekeeper ili mozda ovo 09.04.2014. 07:16 #548644

broj poruka: 511

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock&hl=sr
bojke1 re 10.04.2014. 00:34 #548773

Nisam uspeo nista da uradim.Verovatno ce morati da ide u servis na otkljucavanje.Probao sam i ovu opciju sa play stora ali kada je pokrenem kaze da je u telefonu novi sistem zastite i da sa ovom aplikacijom nije moguce otkljucati.
Ima li jos koji nacin pa da probam pre nego ode u servis?
ICEsd Re: re 10.04.2014. 16:00 #548864

broj poruka: 2157

Bolje u servis nego da zeznes nesto debelo pa da mu stvarno treba servis.

::
:: Nisam uspeo nista da uradim.Verovatno ce morati da ide u servis na otkljucavanje.Probao sam i ovu opciju sa play stora ali kada je pokrenem kaze da je u telefonu novi sistem zastite i da sa ovom aplikacijom nije moguce otkljucati
:: Ima li jos koji nacin pa da probam pre nego ode u servis
bojke1 re 11.04.2014. 10:24 #548998

Tu si sto posto u pravu.Ide u servis na otkljucavanje da mu ne sjebem nesto.Plus sto fon nije moj.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs