malo jeste zezamnje da se otovori kablici trt mrt ima posal nie da nema.. u ml traze 60e za tu zamenu ( to je oko 20e malo jace za ruke) sto je ok posto moze da ti pojebe nesto lagano....
Mogu li nekako da otkljucam VIP Music ( ZTE-G R221)? Imam neki kalkulator, ali kako da upisem i gde te brojke kada mi samo dozvoljava SOS i nikakvo tipkanje, niti pita sta./ Samo kada stavim telenor karticu izadje `nevazeci SIM` i to je to. A bez kartice mogu da tipkam...ali opet ne znam kako da upisem kodove koje sam iskalkulisao?
Hvala unapred!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
nemam sad taj fon kod mene probaj bez sim-a da ukucas *983*8284# pa onda kod koji si kalkulisao
:: Druze, ajd kad si vec tu, da te priupitam :: :: Mogu li nekako da otkljucam VIP Music ( ZTE-G R221)? Imam neki kalkulator, ali kako da upisem i gde te brojke kada mi samo dozvoljava SOS i nikakvo tipkanje, niti pita sta./ Samo kada stavim telenor karticu izadje `nevazeci SIM` i to je to. A bez kartice mogu da tipkam...ali opet ne znam kako da upisem kodove koje sam iskalkulisao :: :: Hvala unapred :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: i kod mene je 60 :: :: :: :: :: ::
Mene je bunilo i pre kada sam kucao taj `kod` posle mi trazio password i nisam kucao kod koji sam iskalkulisao, jer sam mislio da trazi neki njihow pass... :D
a prijateljicaaaaaaa jeeeeeee aaaa ja plav ...ona plava...deca bi bila male svabe original haha poceo bi zbog nje da pijem hahaah
pozdrav druze...sibno sam ti ja i email ovde pa ako treba nesto pisi tamo slobodno
:: Eee, hvala majstore, uspelo je. :: :: Mene je bunilo i pre kada sam kucao taj `kod` posle mi trazio password i nisam kucao kod koji sam iskalkulisao, jer sam mislio da trazi neki njihow pass... : :: :: Svaka ti dala :: Hvala do neba :: Imas pice za ovo : :: :: Evo, popij sa mojom frendicom jedno: http://www.tailgatingideas.com/wp-content/uploads/2009/07/oktoberfest_girl.jp :: :: P.S. Uzivo mnogo bolje izgleda, veruj mi : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.