Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Pucanje wifi direct streama sa fona na tv
STRANA 1 OD 1
dbqp Pucanje wifi direct streama sa fona na tv 24.02.2014. 16:42 T56868

status: user
broj poruka: 1368
Sve lepo povezem, shareujem nearby devices i pojavi se kao source telefon zatim lepo udjem u folder, pustim film, krene i posle nekog x vremena 5-10-15 minuta pise device disconnected. Jel moze da se napravi neki `drajv` preko necega da to nije usrani samsung allshare tj. nearby devices? Znaci da mi ne streamuje nego da napravi virtuelni drajv pa da ja mogu odatle da gledam sta ocu a telefon da ne diram. I jel moguce nekako da radi samo wi fi direct i da dok on radi wi fi veza sa ruterom bude ugasena? Ceo dan isprobavam razne aplikacije i p.m. i ne verujem da nema nigde resenja... Fon je galaxy s4 mini a tv je samsung koji podrzava sva ta allshare sranja ali nesto ne stima. Pomagajte popizdeo sam! Unapred hvala a ja odo da guglam...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 24.02.2014. 16:48 #543519

broj poruka: 3008
Pokusaj sa programom X-plore. Mislim da on moze da ti uradi wifi file sharing sa fona, ako je to ono sto trazis.

markopvict SAMSUNG i SOFTWARE 24.02.2014. 17:43 #543524

broj poruka: 4515
ti govnjari nikad nisu znali da napisu normalan software.

Recimo sa S3 kod mene radi OK, dok sa S3 mini se vuce kao macka.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Re: SAMSUNG i SOFTWARE 24.02.2014. 20:49 #543547

al zato znaju da otmu pare usta ih korejska jebem da Bog da im onaj bucov iz severne odvrnuo jedno 50 megatona po sred usranog seula!

:: ti govnjari nikad nisu znali da napisu normalan software
::
:: Recimo sa S3 kod mene radi OK, dok sa S3 mini se vuce kao macka.
dbqp Re: re 24.02.2014. 20:51 #543548

Simpatican je programcic ali meni treba nesto za DLNA preko WIFI DIRECTA da zaobidjem kilavi ruter.

:: Pokusaj sa programom X-plore. Mislim da on moze da ti uradi wifi file sharing sa fona, ako je to ono sto trazis
dbqp E mamu mu jebem mrtvu! Proradilo djubre mrtvo ali tek... 24.02.2014. 21:28 #543549

kada sam mu precvikao wi-fi tj. obrisao svoj iz liste da se govno ne bi automatski kacilo (ne mozes sranju da kazes da se ne konektuje automatski jer tada svaki put pukne wifi direct)... Svejedno ako neko ima predlog za DLNA ali preko WIFI DIRECTA neka da, pola playstorea sam danas instalirao i nista ne ide preko ovoga osim samsungovog nearby devices dlna...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs