1. Da li ima neka dobra dusa da mi pusti linkove za neku ok navigaciju za ovaj fon (reza je 960x540) sa mapama za Srbiju i Crnu Goru (eventualno ceo Balkan) na dbqp@mail.ru 2. Kako da proverim da li je fon zakljucan samo za telenor karticu, s obzirom da prima mini-sim kartice i ne znam gde da nadjem takvu karticu jer po trafikama uglavnom prodaju regularne `velike`, cisto da znam kad odlucim da ga tapnem, odnosno da li ima neki kod preko kog to moze da se ustanovi?
imam problem sa navigacijom za S4 mini zbog rezolucije ekrana...sve mi lepo radi ali slika je tek 3/4 ekrana i nikako ne mogu da namestim....ko ga j koristim ovako...inace torrent sa kickass zavrsava posao,al kazem mene nesto rezolucija zeza
sta je bre ovo ....probao sam i od xenoxa i od gileta i nece da mi radi navigacija...staru sam obrisao ,deinstalirao....probao ove dve i izlaze mi greske vezane za rezoluciju....zamenim sd karticu stavim novu isto nece da radi ma ni da se upali bre...evo skidam ovaj magnet link pa da probam,ne znam sta je mnogo je ovo cudno ,sve radim kao i milion puta do sad,iskopiram na SD karticu folder iGO onda instaliram progran i to je to,,,al ne radi prc..
Ima u nekoj od prethodnih tema linkova za Sygic, manite se ovog sranjeta, mozak mi je iscureo dok sam ustanovio gde i sta ide a uputstvo je idiotsko, dok sam ne procackas nista neces uraditi... Obavezno neki total commander na android telefon i procesljajte i ovo sto je zipovano se extractuje na tacno odredjeno mesto da bi ga sranje mrtvo videlo, pola sata nisam mogao da provalim gde da stavim srpski glas, a onda sam provalio i gde idu mape... Da se nose i I i GO u tri pi... materine
Ако не ради, решићемо... Иго фолдер на картицу, после из то фолдера инсталирајте 9.6.22.290143.апк и то је то. Мапе додајте по жељи у мап фолдер. Уствари ево Uninstall the previous version of iGO and delete the folder from Previous version (only if you already had it installed) 2) Copy the folder iGO and LoquendoTTS SD Card 3) Install 9.6.22.290143. apk within the iGO folder 4) Install (loquendo.tts-1.apk) contained in the folder LoquendoTTS. Click Done.
navigscija radi ko zmaj brza je znaci sve pohvale....jedino sto dolazi prazna znaci fale mape ,poi I ostalo al ok kad je dopunis sa drugih navigacija fajlovima postaje zmaj.....odo sa da obidjem svet kolima da je testiram hahhaha
Kada prebacis apk na telefon, pre nego sto pokrenes apk upali wireless jer mora da skine dodatne fajlove sto su potrebni da navigacija radi, i dace ti ponudu da odaberes direktno sa garmina mape koje zelis da instaliras.
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.