Da baterija u iPhone 3 g možda povrati kapacitet ako stoji duže na punjacu? Naime dotični je bio zagubljen vise od 1,5 god. Posle par punjenja nije trajala bat ni 20-tak min a sada skine tek% dok je na wifi- ju. Razmišljam da ga ostavim 10- tak dana ugasenog bez cackanja ...
ne mogu da povrate kapacitet, pogotovo ne Li-ion, one imaju svoj vek trajanja (vremenski ili u zavisnosti koliko je punis/praznis).
Ako sam dobro razumeo, ti si izgubio telefon pre godinu ipo dana i sad si ga nasao. U to vreme kada si ga izgubio baterija je trajala 20 min a sada kada je iskljucen sa punjaca i kada je ukljucen WiFi skine ti 1% nakon npr. 20 min?
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Baterija je onda trAjala dan dan i po zavisi koliko sam ga koristio. Sada kada sam izvukao brodic Da ga renoviram našao sam ga gde sa zaglavio u oplati unutar broda kada sam ja pao u vodu . Kada sam ga prvi put napunio ubrzo je bio opet mrtav. Ostavio sam ga dva dana i sasvim druga priča to i mene buni trebalo bi da je mrtva ali nije?????
mislim da se raskalibrisala elektronika na baterji ..neocitava dobro kapacitet i napunjenost a samim tim ni vreme trajanja ..
ostavi da aradi dok se sam ne ugasi pa ga ostavi 2-3h da se odmori ..onda ga stavi na punjac i napuni do kraja.. pa opet pusti da se sam ugasi na baterji .. pa opet ostavi par sati da odlezi i ohladi se baterja pa je opet napuni ..
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.