Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
iPad zamena stakla (kapacitivni sloj, digitajzer...)
STRANA 1 OD 1
MACHINE iPad zamena stakla (kapacitivni sloj, digitajzer...) 30.11.2013. 11:40 T55719

status: user
broj poruka: 5706
vec kako se zove. Da li neko kod nas to radi, puklo staklo na jednom primerku pa me zanima ko to u BG radi i koliko kosta, okvirno i preporuka za nekog ko ima delove i radi zamenu.

Hvala

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 ... 30.11.2013. 11:52 #528941

broj poruka: 1424
ja sam radio na ipad 2 i staklo i lcd... sad ne znam koji je tvoj ipad... ne znam koliko uzimaju tacno ovo sam drugu menjao mislim da su preko 100e dosta trazili za LCD+TOUCH tako da ga jeb

gman ako radi? 30.11.2013. 13:28 #528950

broj poruka: 1111
nema smisla ga menjati samo zato sto je polomljeno staklo
odrace te ko god radio samo zato sto je apple, a o oficijelnom servisu da i ne pricam, verovatno i ne postoji kod nas

ulsi

MACHINE Nije za mene 30.11.2013. 13:32 #528951

Ako neko zna nek da preporuku na mail recimo, za neki servis sa delovima, da je OK

Pozz

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

imarkovic Re: iPad zamena stakla (kapacitivni sloj, digitajzer...) 30.11.2013. 13:46 #528953

broj poruka: 19002
do it yourself: http://is.gd/M2NRus

:: vec kako se zove. Da li neko kod nas to radi, puklo staklo na jednom primerku pa me zanima ko to u BG radi i koliko kosta, okvirno i preporuka za nekog ko ima delove i radi zamenu
::
:: Hval
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
MACHINE Re: Re: iPad zamena stakla (kapacitivni sloj, digitajzer...) 30.11.2013. 16:26 #528967

Ne radi link.

Ne bih radio sam ako ima puno pipavog posla, jer nemam zivce. Lakse mi je da prosledim nekom ko ima zamenski deo pa nek ujedno i izmeni.

:: do it yourself: http://is.gd/M2NRu
:: :: vec kako se zove. Da li neko kod nas to radi, puklo staklo na jednom primerku pa me zanima ko to u BG radi i koliko kosta, okvirno i preporuka za nekog ko ima delove i radi zamenu
:: ::
:: :: Hval
:: ::
:: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs