Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Viber na tabletu
STRANA 1 OD 1
bunjevac Viber na tabletu 05.11.2013. 09:34 T55371

status: user
broj poruka: 578
Laičklo pitanje, da li može sa se instalira i koristi viber na tabletu koji radi na androidu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Re: Viber na tabletu 05.11.2013. 10:52 #524590

broj poruka: 2788
Viber funkcioniše preko SIM kartice, ja sam probao pre godinu dana i nije moglo. E sad imaš i Vber za desktop uređaje, možda je u međuvremenu nešto urađeno i za tablete. Ali čisto sumnjam...

Možeš na tabletima koji imaju 3g.

:: Laičklo pitanje, da li može sa se instalira i koristi viber na tabletu koji radi na androidu
::
bugi87 Moze 05.11.2013. 11:08 #524597

broj poruka: 54

ali ne mozes koristiti i na tabletu i na telefonu ciji broj iskoristis, tako je bar bilo pre par meseci

peconi može 05.11.2013. 17:32 #524691

broj poruka: 50
Može da se instalira ali..... Nadji viber za android ako ga nema na google marketu nadji ga na drugom mestu. Unesi validni mob broj jer ces na njega dobiti sms sa kodom za akivaciju.

E sad PROBLEM i sto je po meni naj veci problem je da neces imati kontakte. U tabletu nemas sim karticu pa nema odakle da izvrsi sihronizaciju. Jedino da ubacujes kontakte preko emaila. Meni se to ne dopada!!! Inace provereno radi na nexsus7 isamsung tableu. Isti nedostatak primecen kod oba modela. I naravno ko sto je vec spomenuto ne mozes koristiti isti broj na dva androida. Pozdrav

savatije ако може на десктопу што не и на таблету.. 05.11.2013. 18:57 #524715

broj poruka: 1121
на маркету имаш да га скинеш... инсталирај га и тражиће ти код за лог-ин, послаче ти га на мобилни као нјихов смс...унеси и ради. Код мене исти налог ради и на лап-топу и на адроиду

DELL INSPIRON 17R N7110

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs