Voleo bi da im cunami udari u fabriku. Ja mnogo vise volim Iphone nego ostale telefone. 4S 16GB mi je najgotivniji.
Inace previse mi je da dam za telefon 400-500e koliko kosta Iphone 5, ali 4S ima da se nadje povoljno kod bogatih ljudi koji menjaju na najnovije. Inace ima sada i tih replika. Kada bi uhvatio nekoga ko prodaje replike srusio bi mu kucu i ostavio ga golog na ulici, bilo sta da prodaje pod uslovom da musterije ne moze da provali odmah da je replika.
Mene interesuje nesto drugo.. Koji hw ide u sledeci iPad i gde se A7 nalazi u odnosu na Tegra 4 ?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Dakle, ako je Tegra 4 malo, ni 10%, brza o d A6, onda je A7 dosta brzi od Tegra 4. Mada ne znam, nisam siguran, ne razumem se toliko. Redmondpie pratim redovno, oni su ozbiljni ljudi, a za razliku u brzini izmedju A6 i Tegra 4 sam guglao. Uostalom, jedino sigurno i zvanicno predjenje a7 imas u odnosu na A6, pa to poredjenje uzmi za reper.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ja ovde ne vidim nista smesno, a ni tuzno. Ocekivano - jeste, ali,
12.09.2013. 23:33
status: user broj poruka: 10999
upravo zato nije ni tuzno ni smesno. Nesumnjivo, iPhone ima superiorni hardver, dok ostali proizvodjaci kaskaju za njime. Neko je morao da ``povuce nogu``, time sto ce uvesti 64bit instrukcije u ``igru`` a ostali ce, naravno, da slede taj trend... Danas je to najavio Samsung, sutra ce HTC itd... Svaki proizvodjac koji drzi do sebe, na vest o nekoj novini kod konkurencije, izjavice kako ``i on konja za trku ima``...
Brate VMARC moras da naucis sta su kompleksi.... Ne mogu da se setim koja je godina bila tada je max bio 2-4 GB skladisnog prostora za mobove Apple izbacio standardni sa 8 GB memorije .. ovi uzvrate fazon 16 i to pevaju apple se kaci na 32 ... ocu reci nikad ih nisu stigli ni danas ni jedan smart fon ne moze imati vise a kamoli blizu memorije kao Iphone 5s.... Shvati ulazu se milioni a jedna jabuka kida :D Apple je kvalitet ,napredak i to svetlosnim godinima ispred svih.... Dopada mi se 5 S da se ima kesa na keca ovako ostajem sa S3 dok se ne skupi lova....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: http://www.redmondpie.com/iphone-5s-benchmarks-twice-as-fast-than-iphone-5-holds-true-to-apples-claim :: :: Dakle, ako je Tegra 4 malo, ni 10%, brza o d A6, onda je A7 dosta brzi od Tegra 4. Mada ne znam, nisam siguran, ne razumem se toliko. Redmondpie pratim redovno, oni su ozbiljni ljudi, a za razliku u brzini izmedju A6 i Tegra 4 sam guglao :: Uostalom, jedino sigurno i zvanicno predjenje a7 imas u odnosu na A6, pa to poredjenje uzmi za reper :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 ::
Po ovom ako je A7 zaista skoro duplo brzi od A6X onda bi trebao da bude na nivou `stare` Tegra 4.
Tegra se nece koristiti i ako se bude koristila bice mizerno plasirana... Sto se tice performansi.. IOS je glavnni ....jedan Mac PRO iz 2008 izuva sve danasnje masine .... i to sa 5770.... e sad to sto vasi mozgovi ne kapiraju .... to je druga prica... S4 ima 2 GB rama iphone 5s 1 GB i dere ga kao musa jarca.... ali opet dodje neko poput Sky i kaci nebuloze koje nemaju veze sa zivotom.... ok to na papiru deluje tako e al kad dodje vreme za poredjenje performansi u aplikacijama rone suze androidi samo tako... A da valja ta tegra bila bi u Iphone-u odavno....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Po ovom ako je A7 zaista skoro duplo brzi od A6X onda bi trebao da bude na nivou `stare` Tegra 4 :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
sam godine sprcao u dupe i mislio sam da mobilni telefon sluzi generalno za telefoniaranje. Jos malp pa ce se stavljati graficki cipovu u SLI i CF varijanti u mobilne. Hahahah ma to je do jaja,vucice se napajanja u rancevima kad hoces da igras igricu ili telefoniras,jer ce baterije sluziti samo za paljenje aparata. Do jaja je koncepcija gejmerskih mobilnih telefona i externih napajanja od 500w.... http://valid.canardpc.com/2795327
Ja nikako ne mogu da nadjem sliku sa 9gag. Technology you`r doing it wrong. Na slici je telefon i smartphone dialer.
Ovde se jos nije omasovilo, ali bice smesno videti coveka koji smartphone drzi u torbi, a u ruci mu je dialer na koji ce vremenom poceti da instaliraju male igrice.
Dzabe sve te godine ``sprcane u dupe`` - tehnologija menja...
14.09.2013. 01:01
status: user broj poruka: 10999
Svet, menja NAS... Mob. telefon ODAVNO nije SAMO sredstvo za bezicnu voice komunikaciju - cak ni ``fiksni`` telefon to odavno nije (prvo je uveden fax, zatim se, primenom ``tonskog biranja`` pojavila mogucnost upravljanja elektricnim uredjajima ``na daljinu`` itd.).
Danas mob telefon predstavlja uredjaj dzepnog formata za bezicnu komunikaciju, informisanje, konzumiranje multimedijalnih sadrzaja, sexualno stimulisanje (vibrator!), fotografisanje, spijuniranje, daljinsko aktiviranje eksplozivnih sredstava...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.