Koji softver ovaj uredjaj? Covek je vec narucio jedan sa mapama Srbije (ili celog balkana, nisam siguran) pa me pita da li ja mogu da mu ubacim jos neke evropske zemlje. Glavno pitanje je: da li moze iGO na ovo cudo? Ako moze, lako cu dalje. Ako ne moze, koje mape koristi fabricki softver (format/ekstenzija)?
Na njemu bi trebao biti Mireo Dont panic ili ViaGPS Black edition za navigaciju. Mape ne mozes ubaciti piratske, samo originalne. IGo moze kao i drugi programi kao Sygic, Naviel itd. ali moras otkljucati navigaciju. Mozes probati sa Mio pocket recimo. Pogledaj ima nesto ovde na tu temu http://bit.ly/1afKV2v
:: Koji softver ovaj uredjaj :: Covek je vec narucio jedan sa mapama Srbije (ili celog balkana, nisam siguran) pa me pita da li ja mogu da mu ubacim jos neke evropske zemlje :: Glavno pitanje je: da li moze iGO na ovo cudo? Ako moze, lako cu dalje. Ako ne moze, koje mape koristi fabricki softver (format/ekstenzija) :: :: Unapred hvala na odgovorima.
Al` gutam reci. Htedoh reci: `Koji softver koristi ovaj uredjaj?` =]. Jutros sam zavrsio s navigacijom... GPS je za dedu kom ne treba 5 razlicitih navigacionih programa pa sam mu prostom promenom naziva foldera i *.exe fajla ubacio iGO Primo 2.4.1. Za manje od 2 min. je izracunao rutu Beograd-Hamburg, iz `hladnog starta` je za oko minut i po `uhvatio` vezu sa 4 satelita a posle ~3 min. je vec bilo 6 satelita. Prilicno dobro, s obzirom na to da sam bio na prozoru zgrade, zaklonjen drugim zgradama. Isproban je i oko sat vremena u voznji po gradu - bez ikakvih problema. U glavnom meniju postoji opcija/prekidac za USB port (ActiveSync-Mass Storage) - nekima nam je bitno. Uredjaj stvarno ima 128MB RAM-a, za razliku od nekih koji lazu u specifikacijama (npr. Blueberry, kod kog je cesto duplo manje). Zato Primo 2 i sljaka ok.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.