Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Mape za Garmin Nuvi 660
STRANA 1 OD 1
MACHINE Mape za Garmin Nuvi 660 05.06.2013. 14:19 T53343

status: user
broj poruka: 5706
Da li mi neko moze pomoci sa ovim. Gde skinuti i kako instalirati nove mape preko 2GB SD kartice na ovaj GPS? Jel` tu moze da ide iGO, odakle skinuti i kako ubaciti da rade, treba za Evropu.

Hvala

`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 ... 05.06.2013. 14:46 #496437

broj poruka: 3350
Odes na TBP i preuzmes Garmin City Navigator Europe NT Unlocked.

Prebcis IMG fajl u garmin folder na SD kartici.

MACHINE Re: ... 05.06.2013. 16:36 #496469

Cekaj, jel` ja napravim folder GARMIN na cistoj SD kartici posto mi za ovo treba ona od 4GB? Nakon toga sta se desava? Ovo naslepo prevodim kolegi posto nemam uredjaj kod sebe, pa mi trebaju detalji nakon skidanja.

Hvala

`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije

:: Odes na TBP i preuzmes Garmin City Navigator Europe NT Unlocked
::
:: Prebcis IMG fajl u garmin folder na SD kartici
:: ____________________________
:: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp
neXus2000 ... 05.06.2013. 17:41 #496481

Da, bukvalno napravis folder garmin na kartici i tu ubacis taj fajl. I treba kartica od 4gb jer je tu cela mapa Evrope 2013

dbqp Re: Mape za Garmin Nuvi 660 05.06.2013. 23:52 #496571

broj poruka: 1368

Imam ja najnoviji SCG ROUTE 2.81 ZA SVE GARMINE pa ako oćeš to za džabakanu da ti udžabakanim na aparat, javi se putem privatne poruke i to je to. Prosto ko kurac, elem odlično šljaka na Nokiji E52 i Garminu njoj namenjenom :) :) :)

:: Da li mi neko moze pomoci sa ovim. Gde skinuti i kako instalirati nove mape preko 2GB SD kartice na ovaj GPS? Jel` tu moze da ide iGO, odakle skinuti i kako ubaciti da rade, treba za Evropu
:: Hval
:: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
dbqp Re: Re: Mape za Garmin Nuvi 660 05.06.2013. 23:53 #496574

broj poruka: 1368

Koj će ti kurac evropa? Za to ti je mnogo bolja priča GOOGLE MAPS špijunsko taktički logistički obaveštajni sistem CIA-e :) :) :) Jes da vuče net al jbg, ako već imaš pare da se šepuriš po EU imaš vala i za neku prepaid sim karticu sa nekim netom tamo :) :) :)

:: Imam ja najnoviji SCG ROUTE 2.81 ZA SVE GARMINE pa ako oćeš to za džabakanu da ti udžabakanim na aparat, javi se putem privatne poruke i to je to. Prosto ko kurac, elem odlično šljaka na Nokiji E52 i Garminu njoj namenjenom :) :) :
:: :: Da li mi neko moze pomoci sa ovim. Gde skinuti i kako instalirati nove mape preko 2GB SD kartice na ovaj GPS? Jel` tu moze da ide iGO, odakle skinuti i kako ubaciti da rade, treba za Evropu
:: ::
:: :: Hval
:: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
MACHINE Re: ... 06.06.2013. 09:27 #496663

Ovo ovako ne radi. Uzeta kartica, napravljen Garmin DIR iskopiran IMG fajl i dalje nista. U podesavanjima kaze nema nista vezano za menjane oko medija odakle cita mape.

:: Da, bukvalno napravis folder garmin na kartici i tu ubacis taj fajl. I treba kartica od 4gb jer je tu cela mapa Evrope 201
:: ____________________________
:: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp
MACHINE Re: Re: Mape za Garmin Nuvi 660 06.06.2013. 09:31 #496664

Ako ti nije frka super, baci mi na PP kontakt pa cu dati kolegi, posto je Garmin kod njega, ja to do sada nisam rabio.

:: Imam ja najnoviji SCG ROUTE 2.81 ZA SVE GARMINE pa ako oćeš to za džabakanu da ti udžabakanim na aparat, javi se putem privatne poruke i to je to. Prosto ko kurac, elem odlično šljaka na Nokiji E52 i Garminu njoj namenjenom :) :) :
:: :: Da li mi neko moze pomoci sa ovim. Gde skinuti i kako instalirati nove mape preko 2GB SD kartice na ovaj GPS? Jel` tu moze da ide iGO, odakle skinuti i kako ubaciti da rade, treba za Evropu
:: :: Hval
:: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
neXus2000 ... 06.06.2013. 10:26 #496674

Nemam pojma sto ti ne radi.
Pre jedno nedelju dana sam dobio Nuvi 770 sa mapama iz 2009 godine. Samo sam skinuo ovo sto sam ti napisao, zamenio img fajl na kartici i sve sljaka. Mozda mu malo treba vise da ucita mape, jer je ovo skoro 4GB u odnosu na prethodnih 2GB mapa, ali sve sljaka. Znaci garmin folder na SD kartici i u njemu img fajl.

Evo, nabasao sam na neki problem vezan za 660. Procitaj ga, mozda nesto nadjes, posto je mene mrzelo:

http://www.poi-factory.com/node/34289

MACHINE Hm... 07.06.2013. 11:30 #496921

Svako ima neku svoju varijantu i slicno. Neki linkovi imaju samo img fajl a neki gomilu stvari koje su zvanicni Garmin i ne lice na onaj img, tj. imaju neke strukture direktorijum i fajlove koji se ocito montiraju preko alata na sam uredjaj.

Da li neko ima pouzdan link na kome se moze skinuti mapa za celu EU i alati kojim bi se ista ubacila na bilo koji Garmin Nuvi 660? Sve ovo do sad sto sam procitao i probao ne sluzi nicemu :( nigde nema procedure korak po korak i linka za fajlove koji bi se ispratili i posao odradio 100%

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs