Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Kupio sam fiksni jeeee :))))
STRANA 1 OD 1
djuroue1 Kupio sam fiksni jeeee :)))) 30.05.2013. 20:30 T53257

status: user
broj poruka: 1156
Poz ljudi.Uzeh onaj htc sensation i baterija je ocajna kao sto sam i znao i kao sto su pojedinci i rekli da ce biti.Ubacio sam neki novi rom tj modovan stock rom sa nekim optimizacijama i bricked kernel koji jeste malo popravio stvari cini mis se.E sad me zanima imate li iskustva sa ovim pojacanim baterijama i kojom markom?Uzeo bih neku da probam.

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Re: Kupio sam fiksni jeeee :)))) 30.05.2013. 21:08 #495342

broj poruka: 1301
Sensatiom XE ima bateriju od 1730 mAh,dok redovan Sensation ima od 1520 mAh...
Paše baterija od modela XE i na običan S...,samo se drugačije zaokrene da bi legla...
Dosta ljudi je ubacilo bateriju od jačeg modela i time dobila još par sati korišćenja,mada imaj na umu da je Sensation model od pre 2 godine i ako je i tvoj telefon star toliko-normalno je da ne izdrži toliko koliko bi da je telefon,odnosno baterija nova

toto je piča,ja tam domov...

:: Poz ljudi.Uzeh onaj htc sensation i baterija je ocajna kao sto sam i znao i kao sto su pojedinci i rekli da ce biti.Ubacio sam neki novi rom tj modovan stock rom sa nekim optimizacijama i bricked kernel koji jeste malo popravio stvari cini mis se.E sad me zanima imate li iskustva sa ovim pojacanim baterijama i kojom markom?Uzeo bih neku da probam
::
:: Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno..
tortojed ``bricked kernel koji jeste malo popravio stvar`` 30.05.2013. 21:13 #495345

broj poruka: 10999
???
Samo ako si zidar, pa ti je zafalila cigla...

codeus ... 30.05.2013. 21:18 #495346

broj poruka: 4054

koliko ti sad traje baterja ?

Daum ... 30.05.2013. 21:30 #495352

broj poruka: 12796
Ne znam što ne uze IP4, baterija mu traje po 2-3 dana, jebo Android mrtvi. Sad ćeš svaki drugi dan da menjaš rom jer jelte svaki nešto ima bolje od onog prethodnog.

markopvict :))) 31.05.2013. 00:37 #495369

broj poruka: 4515
Skini onaj rom gde mozes da klokujes procesor.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 ... 31.05.2013. 01:58 #495375

broj poruka: 4709
imas na sajtu supermarketic I beomob baterije pojacanog kapaciteta.....ja sam uzeo za c905, baterija jeste trajala duze, nekih 4 5 meseci, ali evo zadnjih par meseca potrosi se 70% za 24 sata, pa sam im vratio postom danas da mi zamene, oni iz beomoba su me uveravali da su im baterije VRHUNSKOG kvaliteta....ispali su korektni pa ce mo videti

Inace Hinorx baterija koju sam uzeo je 1550mAh I naravno uz moje minimalno koriscenje ocekujem da gura 4 dana, a ne da ne moze da sastavi ni 2.....

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS 320GB
WD10EARS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

MaliAbner Re: ... 31.05.2013. 07:01 #495377

broj poruka: 7769
Kakve bre veze ima koji je telefon kupio...
Evo moj Sensation XE ako ga ne koristim za net nego samo nekoliko poziva i SMS-ova baterija mu traje dva tri dana... ali ako citam knjigu u prevozu (2x30 min) + slusam muziku ceo dan + listanje prethodno skinutih casopisa + potraje do uvece kad ide na punjac...

Da se ne lazemo i taj iPhone izdrzi toliko sa svim gore pomenutim muzika+knjiga+pdf, mejl, telefon i SMS...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Ne znam što ne uze IP4, baterija mu traje po 2-3 dana, jebo Android mrtvi. Sad ćeš svaki drugi dan da menjaš rom jer jelte svaki nešto ima bolje od onog prethodnog.
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
Dexter013 @djuroue1 31.05.2013. 09:28 #495386

broj poruka: 17093
Moram da te razoracaram, to nije fixni to je mobilni...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jumperjack Svi u istom problemu.. 31.05.2013. 09:29 #495387

broj poruka: 497
Izgleda da je to ne vezano za model telefona jer mogu da podelim sa svima vama da mi na Iphone baterija drzi jedva dan kad ga koristim normalno, internet, mail, malo novine, remote...poziv i sms ne racunam, to mu je valjda osnovna funkcija i za to ne bi trebalo da trosi bateriju ne znam koliko... Internet uglavnom preko wifi a ako je na 3g sasije mi bateriju za 4-5 sati...

tortojed Varas se kada ovako mislis: 31.05.2013. 10:22 #495396

broj poruka: 10999
``to mu je valjda osnovna funkcija i za to ne bi trebalo da trosi bateriju ne znam koliko``

Telefon ITEKAKO trosi struju baterije kada poziva (odnosno, obavlja se razgovor, bilo da je tvoj broj pozvan ili si ti zvao)*. Zasto? Zato sto tada radi kao ``primopredajnik`` (duplex mode transceiver). Dakle, radi kao visokofrekvencijski predajnik, viskofrekvencijski prijemnik i niskofrekvencijski pojacavac.

*To je u specifikacijama navedeno kao ``talk time`` (u okviru ``autonomije`` telefona).
jumperjack Hm, 31.05.2013. 10:55 #495403

broj poruka: 497
Verovatno je to tako kao sto kazes ali mi baterija vikendom kada ne jasim po net i ne koristim viber i skype nego ga samo koristim za zvanje i sms, traje daleko duze, pogresno sa formulisao ono sto sam hteo da kazem a to je da mu svo ostalo koriscenje trosi bateriju vise nego osnovne funkcije telefona (pozivi i sms)...

misicm @dexter 31.05.2013. 11:16 #495407

broj poruka: 360
Hteo je da kaze da ga ne skida sa punjaca, pa mu dodje kao fiksni(uvek na kablu). :)

djuroue1 A Daume ,Daume... 13.06.2013. 21:52 #498571

broj poruka: 1156
Jbg svasta nesto se izdesavalo.Zadovoljan sam sa HTC-om nego gledam da nabavim anker 1900ma nego ove na kp kineske a ja bi iz USA ako ima gde???

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs