Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Samsungova Galaksija Kec Plus S7500 i uzasan prijem Wi-Fi-ja - nastavak
STRANA 1 OD 1
dbqp Samsungova Galaksija Kec Plus S7500 i uzasan prijem Wi-Fi-ja - nastavak 21.04.2013. 00:01 T52777

status: user
broj poruka: 1368
http://goo.gl/Twzy6
Bedak, lep telefon, mozda malo jadan display u odnosu na neke druge u tom cenovnom rangu... Jbg izgleda svi Zamzunzi pate od toga...
Jel moze neko da mi da uputstvo na srpskom i link ka nekom domacem forumu kako da ubudzim custom rom, ovaj 2.3.6 je prejadan u odnosu na 4.0.
Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp I da dodam 21.04.2013. 00:03 #488622

JOJ NOKIJO STO NE NAPRAVI ANDROID FON BEM TI I FINSKU I NEMACKU I SVE DRUGE ZEMLJE U KOJIMA SE PROIZVODIS!!!
:(

tortojed Nista ti ovim linkom nisi saopstio niti dokazao. Razni ljudi, razna 21.04.2013. 12:25 #488657

broj poruka: 10999
iskustva:

``...This has been the exact opposite of my experiences with Samsung devices. The WiFi on HTC, for me, seems to perform very poorly while the new SGS2 works flawlessly....so far.``

``My SR gets the same signal strength on all 3 levels of my house that our ipad, 2 iPod touches, and everything else gets. From using wifi at various public spots, I can`t say performance has been anything but good.``

Evo ovaj moj Advance, razbija koliko dobar prijem WiFi-a ima. Bluetooth-a takodje...
Milunka Re: Samsungova Galaksija Kec Plus S7500 i uzasan prijem Wi-Fi-ja - nastavak 21.04.2013. 19:43 #488723

broj poruka: 1624
Da nisam promenio brdo telefona i koristio na svima wi fi, pa i da poverujem...

Al ti se uhvatio toga ko pijan plota,dakle,uzmi lepo prodaj telefon i kupi drugi, to sto ti pises da je takav model to nema veze sa mozgom....

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.

:: http://goo.gl/Twzy
:: Bedak, lep telefon, mozda malo jadan display u odnosu na neke druge u tom cenovnom rangu... Jbg izgleda svi Zamzunzi pate od toga...
:: Jel moze neko da mi da uputstvo na srpskom i link ka nekom domacem forumu kako da ubudzim custom rom, ovaj 2.3.6 je prejadan u odnosu na 4.0
:: Hvala
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Re: Re: Samsungova Galaksija Kec Plus S7500 i uzasan prijem Wi-Fi-ja - nastavak 21.04.2013. 23:55 #488750

Nisam se ja uhvatio nego jos brda ljudi se sa mnom uhvatilo i jos se i pridrzavaju toga!
Elem, vnogo je testirano i uporedjeno sa jednim Sony-jem i jednim ZTE-om i oba imaju nesto jaci signal, ne nesto nebo zemlja, ali eto, malo jaci.
U odnosu na sony do 10 dB (NE PREKO) je jaci signal, zavisno naravno gde, jbg isto prikazuje on i sa Sonyjem i sa Samsungom ali tamo gde wifi analyzer (APLIKACIJA ZA MERENJE SNAGE WI-FI PREDAJNIKA) pokazuje lupam -70 tamo je sony na -62...
Nesto tu gadno smrdi.
TELEFON NECU DA MENJAM jer mi se svidja i HVATA SIGNAL u stanu gde i treba da ga hvata, a to sto ne mogu da uhvatim wi-fi sa 150 metara od nekog kafica ili spolja iz svog stana JBG...
Radi posao, nov sam u ovome, kad me fon smori bacicu ga na oglas, za takav fon u ovakvom stanju (NIKAD PAO, NIKAD OGREBAN, NONSTOP KOD KUCE U FUTROLI...) mogu dobiti bar 170 evra, posteno i fer.
Toliko.

P.S. A to sto si ti testirao i jelte jeo pite shampite svaka tebi chast, ko da ja ne mogu da smaram svakog ortaka sa android fonom da merimo `kur4eve`, al me mrzi niti ima potrebe, dosta je sto sam ustanovio da imam nesto jadniji wi-fi adapter u njemu, i opet ponavljam TAMO U ONOM LINKU GORE PISHE DA NE SAMO OVAJ NEGO I TABLETI I DRUGI FONOVI pate od ovog problema.

Jbg.
Sta ces.
Niko niti nista nije savrseno.
Makar je lep telefon.

:: Da nisam promenio brdo telefona i koristio na svima wi fi, pa i da poverujem..
:: Al ti se uhvatio toga ko pijan plota,dakle,uzmi lepo prodaj telefon i kupi drugi, to sto ti pises da je takav model to nema veze sa mozgom...
:: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2
:: :: http://goo.gl/Twzy
:: :: Bedak, lep telefon, mozda malo jadan display u odnosu na neke druge u tom cenovnom rangu... Jbg izgleda svi Zamzunzi pate od toga...
:: :: Jel moze neko da mi da uputstvo na srpskom i link ka nekom domacem forumu kako da ubudzim custom rom, ovaj 2.3.6 je prejadan u odnosu na 4.0
:: :: Hvala
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs