Skinuo sam neki iGo Primo i ubacio na telefon. Instalirao sam lepo sve, pokrenuo ali kad odem na `show map` izbaci mi na vrhu ekrana `Autodetecting GPS reveiver`. Juce sam isto probao ovaj iGo samo 800*480 rezolucija i radio je super, a sad kada sam probao ovaj 960*540 izbacuje mi ovo sa Risiverom. Lik koji mi je dao da skinem, kaze da njemu na L9 P768 radi super, meni je P760. Da li neko moze da mi pomogne oko ovoga, ili da mi da na mail neki iGo koji radi kako treba i da mi objasni proces instalacije?
To za autodetecting ima fora. Valjda odeš u settings i nadješ negde GPS podešavanja, tu treba da ti detektuje GPS u telefonu. __________________ Scourge of PCBerza
:: To za autodetecting ima fora. Valjda odeš u settings i nadješ negde GPS podešavanja, tu treba da ti detektuje GPS u telefonu :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.