Napokon vrhunski Android od HTC pravi domaci za plasticni Samsung :-) i kakav god S4 bio nema teorije da bude bolje izrade jer Samy to jednostavno ne zna na zalost, bacis 4 glave na 68g plastike
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: Napokon vrhunski Android od HTC pravi domaci za plasticni Samsung :-) i kakav god S4 bio nema teorije da bude bolje izrade jer Samy to jednostavno ne zna na zalost, bacis 4 glave na 68g plastike :: :: http://pocketnow.com/2013/02/19/htc-one-vide ::
:-) xaxa pa to ima plastike silicojuma malo bakra oko vodova :-) ne stvarno au preterali sa plastikom... Ovaj HTC je prvi koji mi se posle duzeg vremena svideo (dizajn) kao sto mi se svideo HD2 koji je bio pravi da tako kazem muski telefon :-)
Nego ce i ovi da rknu 650e za telefon....
:: Ili 168 : :: :: Ima malo i silicijuma, necemo da se vredjamo x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Napokon vrhunski Android od HTC pravi domaci za plasticni Samsung :-) i kakav god S4 bio nema teorije da bude bolje izrade jer Samy to jednostavno ne zna na zalost, bacis 4 glave na 68g plastike :: :: :: :: http://pocketnow.com/2013/02/19/htc-one-vide :: ::
U da, htc HD2.. To je bio telefon.. Ogroman bum izazvao, fenomenalno odradjen, samo reci hvale za njega. I dan danas nista se od njega nije sustinski promenilo. Sada se htc nesto koprca, videcemo sta ce sa ovim novim da bude. Treba malo da smore sa reklamama kao Samsung. Samo sto nema u wc soljama njihova reklama kada odes da se olaksas u nekom trznom centru x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
kvalitetan im je uredjaj, ali ispusice ga, kao i prosle godine...
Unistice ga S4 i iP5s, kakvi god da se pojave... Mogu da budu najgori plastikaneri, opet ce se vise prodavati... Mora da se upumpa mnogo velika lova u reklamu, lobiranja... kako bi se HTC vratio da bude ponovo IN.
Onaj S3 Mini - govno od aparata, porodaje se kao lud :)))
Da to se zameralo htc citao sam negde da je cak i havajac 10x vise potrosio na reklamu od njih, a htc se opet nekako prodaje bez reklame pa su stavili ono `jednostavno brilijantno` u tekstu, zaboravih odakle je clanak (strani 100%)
Ali evo liga sampiona kad ono kad izadje koji je minut stoji HTC pa Sony se smenjuju... Cak i oko terena su isle reklame htc one jos prosle nedelje.... Sve ovo treba kako bi konkurencija bila veca a samim tim i cene manje :-)
Ovaj model mi bas remeti planove... Taman sam se namerio da uzmem tog leptirica kad ono...
Pojavio se `one and only`...
Aluminijum je aluminijum... sto jes, jes...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da to se zameralo htc citao sam negde da je cak i havajac 10x vise potrosio na reklamu od njih, a htc se opet nekako prodaje bez reklame pa su stavili ono `jednostavno brilijantno` u tekstu, zaboravih odakle je clanak (strani 100% :: :: Ali evo liga sampiona kad ono kad izadje koji je minut stoji HTC pa Sony se smenjuju... Cak i oko terena su isle reklame htc one jos prosle nedelje.... Sve ovo treba kako bi konkurencija bila veca a samim tim i cene manje :-)
Znaci SamNJung ce ga opet omlatiti o patos sto se prodaje tice,prosto napravili su dobru stvar sa prvim galaxy-em i svaki sledeci je u startu(bez obzira sto je bio dobar smartphone)imao napumpan imidz.
Najbolji primer POMPE,oko galaxy telefona(bez obzira sto se radi o zaista dobrim uredjajima)je jedna tema dole,gde je ljudim S2 danas sa cenom kakva jeste best buy pored jedne xperie S i HTC One S,kojima on ni hardverski a ni po tehnickim apsektima ne moze da pridje i posle price kako je neko fanboy.
,,S2 je danas u tom segmentu defnitivno best buy,ja ga koristim`` :)Dalje od svog nosa ni milimetar.Sony pravi cokoladice :) A o pravljenju naloga na berzi samo da se kaze kako Sony zabada i kako je shit necu da komentarisem :)
Torta i Sky su bar aktivni sto se dziforsa tice,nikad nije dosadno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
pa da HTC nikad ne ce napraviti TV, Ves masinu, Frizider, HDD ....cek neko rekao mobilni? Tabl? Pa Samsung nema ni jedan tab vredan pomene svaki nestane istog trenutka kad drugi izadje... nisam fun boy :) imao sam i Samsunge i Note koji nije ista kategorija.. :D sad imam novi iPad i iPhone. Zasto zato sto je to jedinos to radi i ne zabada.. ja cak stavljam WP ispred Andorida... ali moram priznati da N7 radi perfektno i to govori da je andorid koliko toliko napredovao... ali sta posle 1 godine nosnje i instaliranja aplikacija :D ne znam ako ce se ponasati :D ip4 mi radi odlicno bez problema
ovaj HTC je prelep telefon o Hardwareu necu da komentarisem jer me ne interesje previse, jebe mi se moze da ima i 15 jezagara ako radi sporo ne zanima me... Da i jos nesto u vezi HTC ukapirali su da su imali previse ne bitnih stvari i to izbacili :D
Ma najzad su ukapirali da na telefonu koji kosta 500÷600 evra ne smes stedeti na radnoj memoriji... Jer kad memorije zafali onda sve redi usporeno...
A sto se Androida tice on je toliko razudjen da je to strasno...
Pogledaj samo koliko razlicitih verzija HW imas pa to je strasno, i sve to kao pokrece android ali nije isti dozivljaj... zena me smarala za novi telefon a ja joj uzeh Nexus 7 i sve je OKet...
Na njemu sve prosto radi glatko i lagano, kapiram Q cpu i tako to... neko ce da kaze tegra sine... sto kazes boli te tuki da li je tegra ili Krait CPU bitno je da je SW dobro implementiran da nije opterecen maskom koju svi proizvodjaci stavljaju i dodatno bespotrebno usporavaju HW tako sto pojedu radnu memoriju... a pametni android sve pokrenute programe drzi rezidentne u memoriji sve dok se ne potrosi sva memorija pa tek onda gasi pojedine da bi oslobodio dovoljno za novopokrenuti program...
E zamisli sad kako neki proizvodjaci koji imaju u ponudi 20 android modela prilagodjavaju isti svakom od modela koji pri time nemaju ni slican HW pocevsi od ekrana do CPU-a i baterije... UZAS...
Svega ovoga nema kod iPhone-a i zato je duplo bolji na duplo losijem HW-u...
No da se vratim na temu meni se ovaj novi dopada mozda i vise nego leptiric... jedino sto ga ovde jos nema u ponudi...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: pa da HTC nikad ne ce napraviti TV, Ves masinu, Frizider, HDD ....cek neko rekao mobilni? Tabl? Pa Samsung nema ni jedan tab vredan pomene svaki nestane istog trenutka kad drugi izadje... nisam fun boy :) imao sam i Samsunge i Note koji nije ista kategorija.. :D sad imam novi iPad i iPhone. Zasto zato sto je to jedinos to radi i ne zabada.. ja cak stavljam WP ispred Andorida... ali moram priznati da N7 radi perfektno i to govori da je andorid koliko toliko napredovao... ali sta posle 1 godine nosnje i instaliranja aplikacija :D ne znam ako ce se ponasati :D ip4 mi radi odlicno bez problem :: :: ovaj HTC je prelep telefon o Hardwareu necu da komentarisem jer me ne interesje previse, jebe mi se moze da ima i 15 jezagara ako radi sporo ne zanima me... Da i jos nesto u vezi HTC ukapirali su da su imali previse ne bitnih stvari i to izbacili :D :: :: :: :: HTC nikada neće biti kao SAMSUNG ni za 20 godina jedan je SAMSUNG x :: :: :: :: http://www.speedtest.net/result/1805517734.pn :: :: http://www.pingtest.net/result/58304946.pn :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: :: :: Mikishon :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.