Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
GT-N7000
STRANA 1 OD 1
sich GT-N7000 19.02.2013. 20:32 T51905

status: user
broj poruka: 56
Problem?!Naime,imam 4 telekom postpeid sim kartice od kojih je jedna sluzbena a jedna preko BOX 4 paketa i 3 android telefona koji nikad nisu bili ni na jednoj mrezi ali u podesavanjima telefona kaze da telefon ne vidi br.tel. iako sve funkcionise normalno.Pre par dana sam pokusao da apdejtujem moj Samsung GT-N7000 preko Kies-a sa racunara ali mi izbacuje poruku da nema SIM kartice u aparatu i da zato ne moze da se poveze na Kies?!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Da apdejtujes ili apgrejdujes (sa 2.3 na ICS ili JellyBean)? Ako je ovo drugo 19.02.2013. 21:26 #477182

broj poruka: 10999
onda nemoj preko Kies-a neko iskoristi raspolozivi ROM (valjda se pojavio odgovarajuci) i flesuj preko Odin-a.
Evo sta sam ja uradio (postupak za N7000 je isti, u principu - sve izuzev ROM-a).

http://goo.gl/uacjD

-Ako te interesuje backup podataka (a pre svega kontakata) onda opet nemoj preko Kies-a nego instalisi neku aplikaciju koja to radi ``iznutra`` (napravi bekap i omoguci ti da datoteku prebacis na komp). Na primer, ovo:

http://goo.gl/w7RXK
Snoopy- - - 19.02.2013. 23:01 #477230

broj poruka: 6083
Aj polako ispocetka, nista te ne razumem. Ako je poenta da odradis update sistema, onda samo skini official rom i shljapi preko pc odina kako je torta rekao. Ja bih mozda isao prvo update na ics, pa odmah zatim na JB, za svaki slucaj. Podaci bi trebalo da ostanu netaknuti, sem ako ne zafrknes nesto, ali nema sta :)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

sich Flesh 20.02.2013. 08:13 #477280

Vec je na ICS-u a skinuo sam raznih ROM-ova i Odina I ne znam koji radi kako treba?!

Daum ... 20.02.2013. 18:31 #477425

broj poruka: 12796
Ako ne znaš da instaliraš CWM, da odradiš Nandroid backup i flashujesh custom rom ne upuštaj se u tu priču da ne sjebeš telefon.

vladats upravo tako... 20.02.2013. 18:38 #477427

broj poruka: 4537
Bolje odneti nekom ko zna da uradi apdejt nego da cigliras fon.

BTw

Najbolja aplikacija za bekap na androidu je >http://goo.gl/GhLBJ

sich Novi firmvare 08.03.2013. 17:17 #481311

Posto vidim da se dosta vas razume u Android evo sta se desilo:ponudjen mi je novi firmvare preko Samsung Kies-a(sto ranije nije hteo i izbacivao mi je neke graske ka sto je da nemam SIM karticu u tel.).Interesuje me da li smem da ga apdejtujem ovako ili da ipak porazim strucnu pomoc?!Ovako pise:

curent firmware version:PDA:LRI / Phone:LRB / CSC:LR1 (ITV)
latest firmvare version:PDA:LSZ / Phone:LSO / CSC:LS4 (ITV)
Moram jos da dodam da je telefon u garanciji!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs