Pozdrav drugari :D Problematika je sledeća: uštedela drugarica 90e i sva srećna mi se javi i pita me šta da uzme... nisam znao šta da joj kažem( da je uštedela više znao bi :P ) Pa reših da vam se obratim za savet: šta do 90e(može i malo preko) da uzme? Može i polovno, nema nekih specijalnih zahteva sem da je telefon pristojan :P Tač bi radije nego tastaturu ali može i tastatura... android može a i ne mora :P Predlažite :)
Samo jedno pitanje: misliš na s8500 gt? .) polovan il nov za te pare? :D Ne zameri, stvarno se ne razumem u low end :) btw premišlja se da se protegne do 130e za galaxy s ne znam šta da joj kažem dal da šteka još za njega ili za 90 da uzima i da peva?
Opciono bih možda knap preporučio Sony Xperia Mini ili Mini pro ali imaju manji i lošiji ekran od Wave-a kao i lošiju izradu i dizajn. __________________ Scourge of PCBerza
ova nokia ima jako dobru bateriju koja bas bas dugo traje i jos izgleda prelepo u zivo kamera je krsh ali to joj i nece trebati....bitno je da lepo izgleda zar ne !?
Za 100e je otisao na benchu jedan galaxy s plus, a za do 110 moze galaxy s da nadje, za te pare super telefon. Samo mora da se prate oglasi dok ne iskoci neki povoljan. Nije mnogo da doda jos 20e. Ako ima srece mozda joj naidje i s plus za te pare.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Samo jedno pitanje: misliš na s8500 gt? . :: polovan il nov za te pare? : :: Ne zameri, stvarno se ne razumem u low end : :: btw premišlja se da se protegne do 130e za galaxy s ne znam šta da joj kažem dal da šteka još za njega ili za 90 da uzima i da peva? :: :: ::
imao sam ga do skoro. odlican telefon, a moze se naci i ispod 90e tako da ce joj i ostati neka kinta:) Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Da da ga nosis 2 nedelje pre nego sto se raspadne kao gubavac.... Hd2 je bolja kupovina umeto tog krsa
:: Ima nov za 110-120e a odlican je telefon za te pare.. :: :: :: :: Core I7 2600K, Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3,8Gb Exeleram Rippler 1600, Sapphire HD 6870,Cooler Master V8, Cooler Master 500w,Corsair 600T Graphite, Corsair Force 3 SSD 120Gb,1 Tb WD Hdd... :: ::
:: Topla preporuka za Samsung Wave (prvi Wave, ne drugi :: :: Super AMOLED ekran, aluminijumsko telo, 5mpx kamera sa 720p videom, strašno dobro optimizovan BADA OS.. :: :: U tom rangu su Androidi poprilično ispod proseka :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ima ali je jeziva kanta kojoj se staklo lepi za ekran kad tad. Uvek ima bolje i skuplje ali čovek reče 90 evra. __________________ Scourge of PCBerza
:: Ima nov za 110-120e a odlican je telefon za te pare.. :: :: :: :: Core I7 2600K, Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3,8Gb Exeleram Rippler 1600, Sapphire HD 6870,Cooler Master V8, Cooler Master 500w,Corsair 600T Graphite, Corsair Force 3 SSD 120Gb,1 Tb WD Hdd... :: ::
se neko susretao sa ovim ZTE androidima? Da podeli iskustva,treba mi neki android u tom cenovnom rangu. Blade III http://goo.gl/i5c5u Grand X http://goo.gl/A7H5x
Koliko ja razumem taj telefon bi nosila devojka, kapiram pristojnog ponasanja koja cuva svoje stvari, tako da nemoj da brines da ce da se raspadne kao sto ovde navode, moja devojka ga ima i kupila je samo jos foliju i silikonsku futrolu i nosi ga u torbi i nista mu ne fali... A za ovo `staklo lepi za ekran kad tad` nisam bas najbolje razumeo kakva je to pojava...
Ne znam sta huawei-u zamerate, ja ga dobio u firmi kao sluzbeni, ice cream, 4 giga interne, pristojno veliki ekran 4` , ok boje, ok kamera sa blicem, jos nisam nasao nesto da ne mogu sa njim da uradim... nema lag... evo vec tri meseca u dzepu, bez folije, futrole i nema ni jednu ogrebotinu... mislim da je odlican za tu kintu... cak i cesce surfujem sa njim nego sa tabom 7`, jer mogu jednom rukom...
Još joj se ne žuri sa telefonom hoće samo da vidi kako se kreću cene... spremna je da s eispruži još koj euro više :P Znaš već kako ide sa njima... pričaću sa njom još :P
Prezadovoljan sam telefonom, kao i još par poznanika koji ga imaju. Koga god sam pitao za G300 niko nije čuo za lepljenje stakla za ekran. takođe, drugarica iz servisa mi je rekla da NIKADA NIKO nije doneo g300 u servis niti se iko žalio na taj problem za G300. Možda neki primerak ima takav problem, ali ja ne sretoh nijedan takav primerak. Skoro je neko postavio temu da mu je ekran na transformeru bio faličan, a ostali vlasnici su potvrdili da je kod njihovih ekran odličan i da nije ista greška na svima.
odlican telefon,LG Optimus L5 E610,moze se naci od 90 -120 sa garancijom i ostalom opremom.Samsung Wave je najkvalitetnije uradjen od svih nabrojanih,ali android je ipak OS no.1 trenutno(mada je preferiram IOS).Na njemu ce se najbolje snaci sa fejs,tweet i ostalim zenskim okupacijama.Za Huawei ne mogu nista reci,deluje po specifikaciji OK.
Devojke paze telefone? To prvi put cujem :D Em ih boli uvo za tehniku, em pricaju i kucaju poruke kao sumanute, dezintegrisu svaki telefon u roku od godinu dana.
:: Koliko ja razumem taj telefon bi nosila devojka, kapiram pristojnog ponasanja koja cuva svoje stvari, tako da nemoj da brines da ce da se raspadne kao sto ovde navode, moja devojka ga ima i kupila je samo jos foliju i silikonsku futrolu i nosi ga u torbi i nista mu ne fali.. :: A za ovo `staklo lepi za ekran kad tad` nisam bas najbolje razumeo kakva je to pojava.. :: :: :: ::
ja kupio za80 nov u kutiji neraspakovan...uzeo lik za dinar u mts i trebale mu pare...brz, mali, android 4.01...super tel, jos ovaj beli bas zenski....
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.