S.V.E. radi kao sto je proizvodjac predvideo. Za sada konstatujem brzi startup
04.02.2013. 09:53
status: user broj poruka: 10999
& shutdown i brze ``lansiranje`` aplikacija. Jedan benigni problem: verzija igre ``Zuma`` (napravljena za ``cupcake`` a radila perfektno i pod dzindzerom) odbila je da se ``otvara`` pod novim okruzenjem pa sam morao da je deinstalisem (odmah sam download-ovao drugu, noviju). Sve drugo, prethodno instalisano, zadrzano je i funkcionise besprekorno (Skype, Google maps, Flash light, Total commander, Opera mobile...)... Cak mi je automatski zadrzan i ``regional settings`` (jer nisam isao na ``wipe data and partition``) to jest i dalje imam sve kastomizacije vezane sa jezik interfejsa, jezik pisanja poruka itd. itd.
Dojadilo mi da cekam OTA (ko zna kada ce i da li ce da ``stigne`` do nas) a preko Kies-a sam odbijen (``no available updates``).
Nisam hteo da rizikujem tako da sam ``postupio po naredjenju``. Prvo se pojavio
04.02.2013. 11:02
status: user broj poruka: 10999
(za rusko trziste) XXLPY, pa se ispostavilo da neka sitnica fali i ovaj je zamenjen sa XXLPZ. Nisam se baktao update-ovanjem tel. firmware jos od doba kada sam imao S40/Java-Nokiju (Nokia 6300) a i tada sam to radio putem OTA updater-a...
Sada je verzija kernela: 3.0.31-660490, a podverzija je: JZO54KI9070XXLPZ
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.