Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Samsung note 2
STRANA 1 OD 2  
repsi Samsung note 2 26.01.2013. 23:27 T51515

status: user
broj poruka: 1276
Evo jedan okoreli jabuchar zheli probati Shamtzung, pa bi hteo da cujem vase generalno mishljenje o telefonu i da li vredi (kada bi se mogao ochekivati njegov naslednik, 3?)... preshao bih sa 4s na note2.
Znam da Snoopy imash telefon pa bih te molio za koju rech ovde ako moze..

Dakle, potpuni sam laik za Samsung telefone - nikada posedovao, samo sam par puta drzao s2-s3 u ruci i to je to.
Ako ima dobrih ljudi da me upozore na shta trebam obratiti pazhnju prilikom kupovine?

Da li mora biti Simfree ili mozhe biti i kljuchan na mrezhu (da li postoji mogucnost otkljuchavanja i malo vishe detalja o tome)?

Vidim da snopi govori da se kod ulaza za slushalice cesto oseti neki klik (ima lufta-zazora) tako da cu to uzeti u obzir kao normalno (iako mi je vec sama pomisao na to ljigavo malo).

vidim da ima 7100-7105 i mozda josh koji model.. u cemu je kvaka?

da li imate predlog gde bi se moglo kupiti najpovoljnije i najpouzdanije sa shto vecom garancijom (iako mislim da je 2g standard ne?). Ne zhelim uzimati telefon uz bilo kakav ugovor, samo me placanje u gotovini zanima. Kolika mu je cena trenutno na trzistu i da li je realna?

Znam da je note 1 mogli bi reci bio ne uspeh, ali da su note 2 popravili bash bash fino.. pogledao sam dosta review-ova i zadovoljan sam.

Koje su objektivne mane telefona?

Ako imate bilo kakve predloge ili korisne informacije, bio bih vam zahvalan.

Hvala!

`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
Mario Andretti
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Po 26.01.2013. 23:33 #471135

broj poruka: 6876
Meni najbolji telefon trenutno,ali bez konkurencije.Eto toliko mogu da kazem :)

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

Daum ... 26.01.2013. 23:44 #471143

broj poruka: 12796
Prvi put čujem da je Note I neuspeh. Pa šta misliš što su naslednika napravili, da rizikuju dvaput?

cele1988 ..... 26.01.2013. 23:56 #471148

broj poruka: 1424
@Daum - originalno :D

inace meni je note 1 bolji iz razloga sto je se siri jer kad vec nosim lopatu bar da bude lopata... inace ja sam moju pricu sa Note zavrsio onog trenutka kad sam iz Maxi-a izasao sa kesom, zazvonio telefon i ja jednom rukom nisam uspeo da se javim i kad sam dosao kuci zavrsio je u oglasima....sad da mene pitas.. ja ne bih uzeo toliki tel jer imam tablet, tebi je mozda potreban... + meni se na primer ne svidja u opste ni jedan ekran samsungov .... htc hox i iphone 4 imaju 2x lespi ekran po meni...

nemanja21 Re: Re: Re: ... 27.01.2013. 00:20 #471152

broj poruka: 1227
sa konja na magarca.. sacekaj bar s4/xperiu z itd.

Dejzan Re: Re: Re: Re: ... 27.01.2013. 00:47 #471159

broj poruka: 3730

Sto se tice trzista bice napredak za 20% e sad S3 sad kosta recimo 450 evra a S4 ce kostati sigurno 650 pa sad ko voli nek izvoli ...
Ja cekam popuste u inostranstvu i sta bude povoljno uzimam a to cekanje i jurnjava za najboljim pa nismo svi uboli loto 7 :)
Note 1 je slabo bio prihvacen dok note 2 bolje prolazi jer su sad mobilnim ekrani dosta veci od recimo S2 Desire itd...

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sapphire
Cooler Master HAF 912
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
Altec Lansing VS3151R
LOGITECH G400

:: sa konja na magarca.. sacekaj bar s4/xperiu z itd
::
metalpirat pa sada 27.01.2013. 01:05 #471162

broj poruka: 490
ako saceka s4 ili xz onda ce pasti cena. Sony xz se pojavio u becu i cena mu je 670e. Da li vredi sacekati i uzeti telefon koj ce imati samo fullHD. Ja sam fotograf i nemoj te sada, pa ima i kameru od 13 mpix i tako to. Posto svi ovi telefoni nemaju ni poprilicno toliko pravim mpix koliko oni stavljaju. Sony po meni jeste kvalitetniji u izradi ali ni note 2 ne odskace. Sta i ako je od plastike, od cega zelite da bude od platine. Jos tako veliki pa da ima aluminium okolo ko ce da nosi to toliko tesko.

Druze neces se razocarati telefon je super, ima 2 giga rama, ( to ce ti omoguciti da lagano koristis android 5.0) ima dobar procesor sto je za telefon puna kapa, dosta prostora i jos dodatak za memoriju. Veliki ekran, neces ti primetiti razliku izmedju njega i fullHD. Treba ti telefon, ako ces da renderujes i pravis max, maya ili cad modele kupi racunar.

Android je zahtevan sam po sebi i trazi dosta ram memorije zato svi telefoni ugradjuju 2GB ram kako bi mogli lagano da prate trziste posto ce novi android 5.0 biti malo zahtevniji. Primetilo se da stariji telefoni sa 512mb nisu se bas dobro pokazali sa ICS-om, tako da uglavnom i nisu dobijali update za 4.1

Sto se mene tice, ako ti se dopada velici, izlged i sama funcija samsungovog os-a slobodno pazari. Neces nista izgubiti u odnosu na nove telefone koji se sada pojavljuju. I5 ima dva jezgra i radi super. Sve novo sto izlazi imace istu tu ahitekturu kao i taj telefon. Tu i tamo neko ubrzanje ali to je to.

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

nemanja21 Re: Re: Re: ... 27.01.2013. 01:21 #471163

Nemaju toliko pravih megapiksela? Da nisu lazni?
Nece imati istu arhitekturu, stize novi exynos octacore sa a15 arhitekturom koji ce biti brzi, stedljiviji (kazu do 70%..)
Koji je to Samsung OS?

Dejzan Re: Re: Re: Re: ... 27.01.2013. 01:31 #471164

broj poruka: 3730

Kako su krenuli sledece generacije ce gaziti moj racunar..... Sto kaze moj bratanac jebote jaci od mase nasih kompova u firmi sadasnji fonovi :)

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sapphire
Cooler Master HAF 912
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
Altec Lansing VS3151R
LOGITECH G400

:: Nemaju toliko pravih megapiksela? Da nisu lazni?
:: Nece imati istu arhitekturu, stize novi exynos octacore sa a15 arhitekturom koji ce biti brzi, stedljiviji (kazu do 70%..
:: Koji je to Samsung OS
nemanja21 Re: Re: Re: ... 27.01.2013. 02:00 #471168

Vrlo zanimljivo zapazanje. Ogromne pare se slivaju na mobile trziste koje nezaustavljivo raste, nova generacija A7/Snapdragona/Exynosa/Tegre ce sasvim sigurno biti brza cak i od Intel Atoma koji se ugradjuje u netbukove i sl... Sta ce biti za koju godinu ostavljam tebi na procenu :)

Snoopy- - - 27.01.2013. 02:35 #471170

broj poruka: 6083
Nema sta da se razmisljaj, uzimaj telefon. Prati oglase i za 480e imas da uzmes, sto je skroz ok cena. Kad pogledas koliko je drljavi iP5 koji nista novo nije doneo, ovo ti dodje dzabe.
Nemoj da se opterecujes oko ovoga sto se cuje klik, stvarno je zanemarljivo, desi se da to ima, ali nemora da bude tako, kod druga na belom nema ni to. Totalno nebitno.
n7105 je lte verzija, to ti ne treba. Telefon nema mane, kida, najbolje sto mozes da nadjes na trzistu, i unikat. Olovka je vrhunska stvar i jedinstveno iskustvo. Molim ljude koji nisu koristili da ne trube u prazno. I ne moze note 1 da se uporedi sa ovim, dupe i oko. Kec je jednostavno test primerak i mnogo bagovit sa brdom mana koje jednostavno ne smeju da postoje u takvom uredjaju. sto se tice sirine, i ja sam isto pricao da bolje da je ekran siri, ali za mobilni telefon je ipak bolje sto su se odlucili na 16:9 jer mnogo bolje lezi u ruci, plus je zaobljen malo pozadi, mnogo se bolje rukuje jednom rukom, neuporedivo bolje nego sa kecom koji stvarno ne moze da se koriste kad nosis kese iz maxija. Tako da prica kad vec imas lopatu bar da je siroka ne pije vodu. Svako ko je imao keca i koristi dvojku kaze da su nebo i zemlja. Iskustvo potpuno drugacije, u svakom aspektu, da ne nabrajam. Cak i oni koji su presli sa s3 i dodali po 100e ili vise kazu da vredi svaki evro sto su dodali. Njihove reci, ne moje.

Pogledaj opet moju temu, tu sam pricao o otkljucavanju, imas i uputstvo. I nista ispod 2god sa fiskalnim racunom, nemoj da se izmotavas da ti crkne nesto pa da se slikas.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

metalpirat mozda i bude tako, a mozda i ne 27.01.2013. 02:43 #471172

Prvo najvaljivali su i za sada stedljve telefone pa nisu bili stedljivi. Arhitektura ce mozda biti tu i tamo brza. Mogu da imaju i 8 jezgra samo mi kazi jednu stvar gde ce to da se upotrebljava, da gura facebook aplikaciju? Koliko se ja secam kada se win xp pojavio ljudi su imali po 256, 512 i tu i tamo neko 1GB memoriju. Sve je to radilo, kako tako radio, neko jos radio i ozbiljne stvari na tome. Nesto ne vidim da su ove paplikacije toliko zahtevne, i jace od jednog photoshopa ili tamo neke druge aplikacije koje gura racunar, a ispada da dva programa na telefonu sa 512mb ume da se ukoci i da jedva radi. Imam sony arc s, koristio sam i LG 2X kada se pojavio, 512 a neka obicna igra kad krene ume da secka. Sto znaci mora da se softver pegla i radice sve kako treba.

Da ti telefoni imaju pravin 13 mpix zasto onda canon pravi onako velike aparate koji imaju 10 mpix, moj canon 350d je imao 8mpix i moze da pokopa sve ove telefone. Necemo da racunamo optiku sto ima. Sredjuju oni to digitalno i tako poboljsavaju sliku. Marketing je cudo. Nekada je postojao digitalni zum, koji je bio uzasan, ima ga i danas ali je sredjen.

Na Samsung OS mislio sam na Android u samsung okruzenju.

Kada budu resili da srede bateriju i da ugradjuju nesto novo sto moze bolje da se iskoristi, dzabe procesoru i snaga istedljivost, kada ce sam android sve to da pojede. Prvo i android mora da popravi stanje. Zelite kvalitetniji ekran pun boja, a da jos da ne trosi bateriju. Koliko to stedljivije da bude? Sta da se gasi telefon sam i na sam dodir ponovo pali neki sleep mode ili? Obecavaju oni jos jedno dodatno jezgro koje ce da radi ovako i onako i onda je tu ekran sa fullhd pun boja, tehnika kao na kucnom televizoru, to mora da trosi, jos wifi, 3g ili sada ovaj 4G, pa NFC, muzika. Kad bi ugradjivali bezicno punjenje to bi mozda resilo situaciju. ( ne mislim na dock sto je uzasno spor i neupotrebljiv)

Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1

MaliAbner Re: Samsung note 2 27.01.2013. 03:08 #471175

broj poruka: 7769
Razmisli ti ipak dva puta u vezi te kupovine...

Evo pojavio se HTC Butterfly koji je doduse 5`, ali Full HD (ne vidis pixel) a uz to su chipovi nesto bolji od tih u SmugSmug...

Cena je skoro u evro ista mozda i koji evro manja...

Ovde gde sam ja vec moze da se pazari za 480E...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Evo jedan okoreli jabuchar zheli probati Shamtzung, pa bi hteo da cujem vase generalno mishljenje o telefonu i da li vredi (kada bi se mogao ochekivati njegov naslednik, 3?)... preshao bih sa 4s na note2
:: Znam da Snoopy imash telefon pa bih te molio za koju rech ovde ako moze.
:: Dakle, potpuni sam laik za Samsung telefone - nikada posedovao, samo sam par puta drzao s2-s3 u ruci i to je to
:: Ako ima dobrih ljudi da me upozore na shta trebam obratiti pazhnju prilikom kupovine
:: Da li mora biti Simfree ili mozhe biti i kljuchan na mrezhu (da li postoji mogucnost otkljuchavanja i malo vishe detalja o tome)
:: Vidim da snopi govori da se kod ulaza za slushalice cesto oseti neki klik (ima lufta-zazora) tako da cu to uzeti u obzir kao normalno (iako mi je vec sama pomisao na to ljigavo malo)
:: vidim da ima 7100-7105 i mozda josh koji model.. u cemu je kvaka
:: da li imate predlog gde bi se moglo kupiti najpovoljnije i najpouzdanije sa shto vecom garancijom (iako mislim da je 2g standard ne?). Ne zhelim uzimati telefon uz bilo kakav ugovor, samo me placanje u gotovini zanima. Kolika mu je cena trenutno na trzistu i da li je realna
:: Znam da je note 1 mogli bi reci bio ne uspeh, ali da su note 2 popravili bash bash fino.. pogledao sam dosta review-ova i zadovoljan sam
:: Koje su objektivne mane telefona
:: Ako imate bilo kakve predloge ili korisne informacije, bio bih vam zahvalan
:: Hvala
:: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
:: Mario Andretti
metalpirat ne kupuj odma sve sto je novo 27.01.2013. 03:23 #471177

Sacekaj da se to pokaze kako radi.

Daum ... 27.01.2013. 04:07 #471181

Zanimljiv je Note 2 ali po meni je olovka nepotrebna. Za crtanje i nije nešto, štucka malo i ima dobar delay dok je izrada sranje kao i GS3, klizava sjajna plastika, kao sapun da držiš u ruci: samo je pitanje vremena kad će da ti ispadne :D

Sem toga ekran je mnogo bolji od prethodnog Note-a. GS3 ili Galaxy Nexusa jer su konačno napravili Super Amoled matricu sa individualnim kompletnim pixelima pa ekran iako veći na Note 2 sa manjom gustinom pixela od Note I izgleda dosta oštrije.

Sve u svemu, stvar ukusa, i mene je pomalo smorio maleni ekran na IP4.

Snoopy- Re: ne kupuj odma sve sto je novo 27.01.2013. 09:46 #471197

Pokazao se. Svi su oduševljeni telefonom. Najkompletniji uređaj koji je ikada izbačen.
Jeste ovo što kaže daum da je klizav, ali nije da je olovka bespotrebna, brdo stvari ima da se radi van crtanja. Premocna stvar. A delaya gotovo da nema, ne može da se poredi sa kecom.

Htc butterfly ne bih razmatrao, iako je fhd ekran, nije toliko zanimljiv kao note. Sa olovkom uvek mozes da zaludis. Ja šestarom ne umem krug da nacrtam, pa uzivam svaki put kad uzmem olovku :)

G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Sacekaj da se to pokaze kako radi.
:: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear
markopvict nije losa cigla, 27.01.2013. 11:54 #471206

broj poruka: 4515
ima lag - android blotvercina i krcka plastika... Malo bedno za te novce al ajde, `kinezi`.
Ostalo je odlicno. Olovka je i po meni nepotrebna...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: nije losa cigla, 27.01.2013. 13:14 #471219

Jel si koristio pa znaš da je nepotrebna? Jel znas koje sve funkcije mozes da radis s njom? Tako sam i mislio.

Ne znam o kom lagu pricas, ti kao da imas sve android telefone. A to je moj primerak imao peti deo milimetra luft pa kad stiskas sam onda se cuje, kod druga ne mozes ni na silu da izazoves krckanje. Ne znam cemu ovaj hejt necega sto je svetlosnu godinu iza zaostalog ajfona koji godinama nije pomak napravio?

Znas i sam da je istina.

:: ima lag - android blotvercina i krcka plastika... Malo bedno za te novce al ajde, `kinezi`
:: Ostalo je odlicno. Olovka je i po meni nepotrebna..
sich Note I 27.01.2013. 13:53 #471234

broj poruka: 56
Imam Note I i telefon je bruka.Da ne ponavljam sta sve moze da se odradi na njemu.Neke moje kolege iz Siemens-a ga nose po kojekakvim pogonima u fabrikama i sa njim zavrsavaju dosta kancelarijskog posla u hodu.Da je malo veci,jeste ali se brzo naviknes.Sto se olovke tice,radi od igranja do ozbiljnih poslova ako ti treba.Note II bi trebalo da je jos bolji a inace podatak da je Note I prodat u 40 miliona primeraka trebalo bi ta ti je neki pokazatelj.

Daum ... 27.01.2013. 14:06 #471238

Snupi znam da voliš taj fon i da si malo subjektivan ali jeste sramota da za telefon od 700 evra nema 1gr aluminijuma pa makar i po ivici rama. Imam kod sebe GS3 i stvarno je čudan osećaj: telefon lagan i tanak prepun hardvera a izrada jezivo loša, em se lako grebe em krcka a lakirana plastika te prosto mami da ga ispustiš. Prijatelju mom u Švedskoj je već ispao posle par dana baš zbog plastike i nažalost kvrcnulo staklo kompletno a pošto je zalepljeno za ekran mora ceo da se menja.

Olovku sam probao na Note 2, šta ima onaj hover da ti pokaže thumbnailove u galeriji pre otvaranja i šta još? Nije baš toliko preko korisna.

markopvict ovaj snupi se drogira ili je toliki pacijent 27.01.2013. 14:35 #471253

brate, koliko ti mrzis sve ostalo, pa to je smesno...

Procitaj jos jednom moj post. Po meni je olovka nepotrebna, ne znaci mi nista!
Cak i kada nahvalim telefon, ti to ne vidis...

Laguje krcka, kresuje, usporava se isto kao i svaki telefon na Androidu - Blotware! Ona animacija na lock skrinu, kad se otkljucava...

Meni licno i ajfon kec zavrsava sve isto kao i S3. Odavno su me smorili telefoni. Ne vozim se autobusom, pa da ubijam dosadu cakajuci telefon, za surf imam pc laptop i ipad...

Za sta ti koristis olovku, ajde, prosvetli nas?
Snoopy- Re: ... 27.01.2013. 14:37 #471255

Nisam uopšte subjetivan zato sto nisam rekao da je izrada dobra, tj materijali, ali jednostavno ne mozes da koristis teske materijale na telefonima sa 4.7` i vecim ekranima. Za krckanje za s3 ne mogu nista da ti kazem jer one koje sam ja koristio su bili kao kamen, full utegnuti. Verujem da ima modela koji su malo manje utegnuti. Svuda se to dešava. Samo ne znam cemu opsesija da nesto bude teze nego što mora da bude. Ip4 onolicki a bespotrebno tezak ko tučak. A da je s3/n2 klizav, to jeste. Stvarno ko sapun ako se malo znoje dlanovi.

A upravo ovo za olovku pricam da ne govorite kad vec ne znate. Taj airview je najmanja stvar koja moze da se odradi sa olovkom. Ima desetine NAPREDNIH funkcija koje su ekstra korisne: screen cut, quick panel sa mnostvom komandi, odlican handwriting recognition, selektovanje teksta u browseru, itd itd. Dakle BRDO funkcija. Stoga, molim nekog ko ne zna da ne prica. Stajlus nije tu samo radi sminke. Mogu da zamislim kako je tek nekome zalud ko zna da slika.

:: Snupi znam da voliš taj fon i da si malo subjektivan ali jeste sramota da za telefon od 700 evra nema 1gr aluminijuma pa makar i po ivici rama. Imam kod sebe GS3 i stvarno je čudan osećaj: telefon lagan i tanak prepun hardvera a izrada jezivo loša, em se lako grebe em krcka a lakirana plastika te prosto mami da ga ispustiš. Prijatelju mom u Švedskoj je već ispao posle par dana baš zbog plastike i nažalost kvrcnulo staklo kompletno a pošto je zalepljeno za ekran mora ceo da se menja
:: Olovku sam probao na Note 2, šta ima onaj hover da ti pokaže thumbnailove u galeriji pre otvaranja i šta još? Nije baš toliko preko korisna
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
toothless nema olovke uz note! 27.01.2013. 14:39 #471257

broj poruka: 3241
To što dolazi uz Note nije olovka nego držalja iliti držalica. Uz svaku lopatu mora da ide držalja u kompletu. :)

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Snoopy- Re: ovaj snupi se drogira ili je toliki pacijent 27.01.2013. 14:41 #471261

Upravo si sebe opisao. Lupetas nesto a nemas blage veze s vezom. Ne znam odakle ti da mrzim sve ostalo? Ovakav rečnik i pribegavanje uvredama je osobina malih ljudi, mali čoveče :)
A za olovku sam te prosvetlio iznad. To sto ti kazes da nesto secka i da ne valja ne znaci da je tako. Jbg, moras da se naviknes da nece uvek da bude onako kako ti zamislis.
Ako si hteo da postignes da mi te je zao, uspeo si :(

@tut- trebalo bi drska da bude veća onda :)

:: brate, koliko ti mrzis sve ostalo, pa to je smesno..
:: Procitaj jos jednom moj post. Po meni je olovka nepotrebna, ne znaci mi nista!
:: Cak i kada nahvalim telefon, ti to ne vidis..
:: Laguje krcka, kresuje, usporava se isto kao i svaki telefon na Androidu - Blotware! Ona animacija na lock skrinu, kad se otkljucava..
:: Meni licno i ajfon kec zavrsava sve isto kao i S3. Odavno su me smorili telefoni. Ne vozim se autobusom, pa da ubijam dosadu cakajuci telefon, za surf imam pc laptop i ipad..
:: Za sta ti koristis olovku, ajde, prosvetli nas?
markopvict hahahah 27.01.2013. 14:54 #471266

Bravo veliki covece sa velikim telefonom :)
I meni bi bila bolna tacka da sam prelazio 500km, dao 700e a ono plastikaner i krcka i laguje.
Mislim, drago mi je zbog tebe sto si srecan, ako me razumes...
Snoopy- Re: hahahah 27.01.2013. 14:57 #471268

Da si mi ti ziv i zdrav, odjavljujem se.

(A ovo za `pacijenta` i za `drogiranje` sam zaboravio da ti se zahvalim)

:: Bravo veliki covece sa velikim telefonom :
:: I meni bi bila bolna tacka da sam prelazio 500km, dao 700e a ono plastikaner i krcka i laguje
:: Mislim, drago mi je zbog tebe sto si srecan, ako me razumes...
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs