Chitao sam na stranom forumu, poslacu link kada budem pri rachunaru, da ima razlike u brzini izmedju npr. SANDISK class 4 i PATRIOT class 10. U korist SANDISKa, imaju i testovi! Hocu da kupim karticu za fotoaparat Canon A495, jer imam neku noname karticu i treba dosta vremena da se sacheka do sledeceg shkjocanja. Ako je to do kartice ili fotoaparata. Neka neko javi ako zna. Hvala
JovanZ, ako je to rafalno shkljocanje, nisam mislio na to. Kada `opalim` treba vremena da `isprocesuira` :) da bi se moglo opet fotografisati, pa smatram da treba brza kartica...shta ti ja znam...
To ti je do aparata, dok se `napuni` blic. Probaj bez blica da slikas i videces kako ce brzo da radi. Sto se tice kartice, imam Patriot clas 4 u telefonu, bukvalno se raspada od brzine, katastrofa i ja gledam da uzmem Kingstona clas 10. Definitivno sve sto imam od kingstona radi skoro kao i prvog dana. Recimo stara kartica za tel od 4GB clas 4 ima brzinu citanja oko 18MB/s a pisanja 7-12MB/s
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
SanDisk iako nize klase je mnogo bolji u citanju fajlova nego Kingston. U upisu fajlova je bolja klasa 10 naravno e sad,sa SanDiskom sam snimio par kracih HD klipova i apsolutno nisam video nikakvo seckanje,lag ili zastajkivanje. Hocu da podelim ovo iskustvo sa vama jer ocigledno da nekad klasa 10 nije bolja od klase 4 ili 6. Ko hoce da bude apsolutno siguran za mem.karte,treba mu ista za snimanje HD materjala,video igre ili sistemski ram [ Root-ovan android ] neka ide na SanDisk class 10.Ipak su oni najbolji za mSDHC ili SDHC karte.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.