Jel ima neko licno iskustvo sa telefonom HTC one S kupljen u VIPu na ugovor.
1. Da li je zakljucan na mrezu VIPa. Nasao sam na netu da moze da se desi da nije. 2. Ako je zakljucan da li je moguce i otprilike koja je cena da se otkljuca za druge mreze. 3. Ako se otkluca da li se gubi garancija.
Telefon ko telefon, nema veze s koje je mreze, isto ti kao i iz radnje.
1. Zakljucan je, tesko da ces da naletis na neki koji nije, mozda samo prva serija, al sad ti kasno. 2. Moguce je da se otkljuca, otprilike 15e, imas na netu kodove, ali moze da se desi da na nasim verzijama nece da radi jer su nasi ceprkali nesto i menjali. 3. Da, gubi se garancija.
P.S. Cisto informativno, u cemu je fora da ne stavis upitnik na kraju upitne recenice? (Ovako kao ja sad)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Jel ima neko licno iskustvo sa telefonom HTC one S kupljen u VIPu na ugovor :: :: 1. Da li je zakljucan na mrezu VIPa. Nasao sam na netu da moze da se desi da nije :: 2. Ako je zakljucan da li je moguce i otprilike koja je cena da se otkljuca za druge mreze :: 3. Ako se otkluca da li se gubi garancija :: :: hvala svima pozdra :: :: Devize devize bonda elema
sto se upitnika tice ne vodim bas nesto preterano racuna o pravopisu i gramatici kad kuckam po forumima, mrzi me i veliko slovo da napisem, a kamoli znak pitanja. povedem racuna malo o zarezima i tackama da se ne izgubi smisao recenice i to je sve od mog ruda da se nesto prvilno napise, mada volim da vidim kad neko vodi racuna o tome.
taj HTC one S kod nase bagre je raspali S3 na 1.7ghz koji je 2x slabiji od dual-core S4 cpu koji je u ostalim HTC one S telefonima, pogeldaj dobro... ako stoji 1.7ghz bezi od toga.. ako je 1.5ghz to je vec druga prica.... i da ima razlike... posto placas tel bitno je da radi kako treba i ispravan model a ne neki trash
prema ugovoru bi to spadalo pod gubitak garancije, ali je u praksi drugačije... Znam nekoliko ljudi koji su otključali telefone i z VIP-a i nosili na reklamaciju što zbog softvera što zbog touch-a, i nikada nikome nisu odbili jer verovatno ni ne proveravaju.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.