Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Graficki kalkulator...
STRANA 1 OD 1
matz Graficki kalkulator... 26.10.2012. 11:20 T49289

status: user
broj poruka: 801
Prvo pitanje je da li je isplativo ,a i prakticno imati ovakav kalkulator pored raznih mobilnih ,laptopova itd??
Zanima jel poseduje neko ,koristi i molio bih neki model za preporuku,nov naravno ...

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus .. 26.10.2012. 11:28 #449903

broj poruka: 4054

bacas pare

Dexter013 @matz 26.10.2012. 11:43 #449907

broj poruka: 17093
Ako nadjes po nekoj smesnoj ceni sto da ne, ali tesko...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi zavisi za sta koristis 26.10.2012. 13:18 #449925

broj poruka: 852
Po meni dosta zavisi i prilicno je individualno.
Ako mene licno pitas, da isplativo je. Ali ga ja koristim na poslu, cesto ga korisitm i mnogo mi je prakticniji i pogodniji za rad, jednostavno navikao sam se, nego da otvaram kalkulaotr na kompu, ali math cad i slicne stvari

Koristio sam HP 48 i 49, meni se ne svidjaju, poljska notacija, koristio sam sharp pc e 500s znacio mi je jer ima gomilu korisnih programa bas za moju struku i basic koji dobro znam pa mi nije problem da nesto napisem.

Casio 8850 cfx (kao i svi iz cfx serije) po meni najbolji iz jednog razloga kucas kao sto pises na papiru veliki ekran sa dosta redova, lako se vratis unazad pregledne su kobasice od formula i ima dosta mogucnostu. Za programiranje je prilicno tezak, ali se i to da svladati.

Po meni ugodan osecaj dok kuckam po digitronu nema cenu. Povremeno se pojave na kupujem pšrodajem cfx u rangu 4-8000 na amazon USA su bezobrazno jeftini, a kod dodmaceg distributera su bezobrazno skupi.

Ako te nesto zanima jos pitaj
Devize devize bonda elema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs