Adobe je zvanicno rekao da vise Flash-a za mobile uredjaje nema, tako da je bio na Play store, pa je povucen, pa je opet nesto vracen, ali mislim da je posle opet povucen, jedino ako nadjes neku instalaciju na nekom levom sajtu - mozda radi :).
U JB Stock browser (Chrome) ne podrzava oficijelno Flash :), moguce da ima neki third party browser koji omogucava ili neki addon (ako moze da se instalira) tipa za FF.
Radi se tabletu, ASUS Transformer TF700, Android je 4.0.3 verzija. Paksmen probao sam link, instalirao Flash player, ali ne radi. Probaću da nađem na nekom drugom mestu. Hvala svima na brzim odgovorima
Da ne otvaram drugu temu, treba mi savet za aplikaciju kojom bih mogao da gasim i resetujem tablet, da ne moram svaki put da pritisnem dugme. Ako postoji aplikacija, zbog koje ne bih morao da rutujem` računar.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.