Galaxy Note u-p-d-a-t-e na ICS izasao i za Srbiju.
STRANA 1 OD 1
markozutic
Galaxy Note u-p-d-a-t-e na ICS izasao i za Srbiju.
08.09.2012. 17:50
T47484
status: user broj poruka: 1463
Nakon dugo vremena cekanja i iscekivanja, dosao je i red da korisnici u Srbiji dobiju ICS za Note.
update je na 4.0.4 (4.0.3 je bila mnogo bagovita) A pored standardnih unapredjenja koja dolaze sa ICS-om tu je i unapredjeni S memo sposoban da prepoznaje matematicke formule i da resenja daje kroz volfram alfu. mnogo korisna alatka studentima kao sto sam ja :D
Tu je naravno i opcija da se vidi pointer olovke koja lebdi iznad ekrana, znaci pre nego sto pipnete ekran olovkom znacete gde cete tacno dodirnuti, korisno za aplikacije crtanja i photoshop koji je nezvanicnim kanalima nasao podrsku za ovaj uredjaj i vrlo je simpatican, ali naravno za ozbiljnu upotrebu se ne moze porediti rad na ekranu od 5 i vise od 15 Incha.
unapredjene su performanse, odziv i brzina uredjaja kao i duzina baterije (minimalno) meni se svidja kako radi i preporucujem vam da apdejtujete.
mozete i preko WIFIja a moze i preko KIES-a.
pic.twitter.com/saiO20Hq
evo zvanicnog videa koji prikazuje i opisuje najvaznija unapredjenja (relativno vazna samsungu) najvaznije je sto je konacno dosao u obliku ICS-a naravno
na IFA u berlinu je uz pretstavljanje prvog Galaxy Notea II koji ce doci sa jelly beanom obecano da ce i S3 i Note I dobiti Jelly Bean uskoro. Cekamo to uskoro :)
LOL tebi, Taj Jelly Bean što `imam` je još preview fazi i nije za svaki dan. Ni svi ICS kuvani romovi nisu skroz funkcionalni i imaju bagove tako da nikako ne možeš da porediš originalni i kuvani rom.
Dok kuvani jelly bean ne bude upotrebljiv proćiće još dosta vremena a da ne pominjem da na 90% kuvanih romova olovčica gubi na svakom smislu i funkcionalnošću, te propratni bagovi kao što je roacija ekrana itd itd.
Radi olovčica bez problema, samo nema romova sa stock užasnim Samsungovim touchWizom. Postoje druge aplikacije koje koriste S-Pen, tako da se opusti, tek si uzeo telefon, imaš još dosta da naučiš. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.