Zice na baterijama za navigacije... Pitanje za elektronicare
STRANA 1 OD 1
spencer
Zice na baterijama za navigacije... Pitanje za elektronicare
14.06.2012. 11:57
T46224
status: user broj poruka: 25
Da li moze neko da mi objasni sta predstavljaju crvena, zuta, zelena i crna zica u bateriji za navigaciju. Naime, crkla mi je baterija u Garmin Nuvi 300 navigaciji i ona ima samo crvenu i crnu zicu. Pretpostavljam da je tu crna naponska, a crvena nula... Imam i drugu navigaciju, kojoj sam slomio ekran prvi put kad sam je upotrebio, a to je Navigon 2100. Ima bateriju sa 4 zice. Sada, ja bih pokusao da upotrebim Navigonovu bateriju za Garmin uredjaj obzirom da je ista voltaza i amperaza, ali ne znam koja je prica sa ovim zicama. Ako neko moze da mi pomogne... Hvala unapred
Tako sam i hteo da napisem. napon izmedju crvene i crne na ovoj sa 4 zice je 3.8V. Mene u celoj prici buni napon izmedju crvene i zute je isto 3.8, kao i napon izmedju crvene i zelene. Zanima me sta predstavljaju zuta i zelena...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.