Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Samsung i8700 OMNIA7 i aplikacije na marketu
STRANA 1 OD 1
vuk125 Samsung i8700 OMNIA7 i aplikacije na marketu 31.05.2012. 09:14 T45984

status: user
broj poruka: 2929
Kako da namestim da mi funkcionise instaliranje aplikacija sa marketa.
Udjem na market izaberem aplikaciju medjutim kada odaberem INSTALL izleti mi poruka kako treba da uradim update telefona preko zune softvera, i da je update za tel dostupan.
Posto sam procitao da taj update koji zune nudi omniu 7 brikuje da li moguce da se namesti bez pdate, Mislim znam da su ljudi namestili, e sad kakao?
Samsung je doduse izbacio neki tool za update koji resava te probleme ali jabih prvo da probam bez tog update-a.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 31.05.2012. 10:50 #420926

broj poruka: 12796
Uzimaš je za sebe na kraju? Ja razmišljao da li da te cimnem da je uzmem za sebe.

Ima tu malo cimanja. Neće je brickovati update. Ako market neće da ti dozvoli aplikacije onda verovatno moraš update, ali dobra stvar je što Omnia može da se potpuno otključa za instaliranje aplikacija sa kompa. Mislim da moraš da flashuješ developer unlockovan firmware i onda možeš regularno sa neta da skineš XAP i da instaliraš.

vuk125 Re: ... 01.06.2012. 09:50 #421181

broj poruka: 2929
updateovao sam i mogu sada da skidam sa marketa,a kako da otkljucam da bi instalirao programe sa kompa???
Jel mora se menja rom, ja ne bih da diram originalni rom.
updateovao sam oficijelnim updatom.

:: Uzimaš je za sebe na kraju? Ja razmišljao da li da te cimnem da je uzmem za sebe
::
:: Ima tu malo cimanja. Neće je brickovati update. Ako market neće da ti dozvoli aplikacije onda verovatno moraš update, ali dobra stvar je što Omnia može da se potpuno otključa za instaliranje aplikacija sa kompa. Mislim da moraš da flashuješ developer unlockovan firmware i onda možeš regularno sa neta da skineš XAP i da instaliraš
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Daum ... 01.06.2012. 09:54 #421184

broj poruka: 12796
Nisi trebao da update radiš. Sad verovatno moraš da spustiš firmware na stariju verziju na kojoj otključaš telefon i onda instaliraš otključanu novu verziju. Imaš sve na XDA forums.

skar od sad je uslov 04.06.2012. 23:08 #422234

broj poruka: 3992
da za skidanje aplikacija moras da imas mango,tj wp7.5
@Daum
kod samsunga ne ide bas tako,kod njega se moze dizati u spustati verzija preko multiloadera kako oces...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs