Cekaj, ako sam dobro video, dobijam i onu Koreanku, s` pocetka klipa...
03.05.2012. 21:33
status: user broj poruka: 10999
(ne marim za staklo koje nas razdvaja - razbicu ga k`o Kovacevic metrosexualca)??? Plus phone (sa JAKOM VIBRACIJOM!) za ne-daj-b0ze ako zanemocam u odsudnom trenutku?
kolko vidim nista novo, brzi, veci, 8 mp kamera, veci displej..i da, `s voice` po ugledu na siri. dizajn mi se uopste ne dopada, preglomazan pritom. slightly enhanced, improved itd, ocekivano nista inovativno od samsunga, osim ako nisam nesto propustio.
Za moj ukus SII je glomazan, SIII je jos glomazniji, samo sa zaobljenim stranama. Vise nije telefon nego mini-Tablet. Ruzniji od SII. Ali specifikacija mu je zanimljiva, Quad-Core cpu,...
nešto jebeo net, ali samo sam zapazio na samom početku (vidim ovde neki pomenuše nema nekih novotarija), wireless charging (da dobro ste pročitali) i možda vredno pomena BT 4.0, posle toga stream počinje da baguje, i ja palim film :D
Iskreno, i meni je lepši i od S3 i od one X,bar na slikama. Ne mislim da je Ascend quad XL bolji telefon od one X,ali me raduje što i jedan Huawei(za kojeg pre godinu dana nisam ni čuo) pravi telefone koji tehnološki uopšte ne zaostaju za Samsung-om ili HTC-om. Evo i jednog LG sa quad cpu
Re: Re: Ako ovo kosta manje od Apple ima da posecem sljivu u komsijinom dvoristu...
04.05.2012. 10:31
status: user broj poruka: 7769
Care pa ko jos pece rakiju od jabuka?
Budi malo praktican, lepo i korisno... a uz to i `vata` naravno ako se dobro ispece...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Zar nema nijednu Jabuku :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Ako ovo kosta manje od Apple ima da posecem sljivu u komsijinom dvoristu...
04.05.2012. 13:33
status: user broj poruka: 7769
Pa naravno da se beru ali bolje da mu posecem sljivu nego da pravi brljuse umesto valjane rakije...
Inace komsija je siguran posto ce S3 sigurno kostati isto ako ne i vise nego iPhone 4... sa ili bez `S` u sufixu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Rekao si da ces da seces sljivu a ne da je beres. : :: Da ne ulazimo u diskusiju kad se zapravo beru sljive.. :: Na stranu sto si skroz promasio poentu.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: Care pa ko jos pece rakiju od jabuka :: :: :: :
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.