Mockup deluje zanimljivo i verujem da ce google uspeti da ih u skorijoj budcnosti plasira na trziste i deluje cool imati HUD, ali me samo zanima dokle ce da ide zaglupljivanje ljudi, sta je sledece - Urination aiming assistance? :) Ljudi generalno postaju zavisni od tehnologije, ovo je dovodjenje toga na novi nivo.
Naravno - bice to narocito korisno onima koji imaju problema sa
06.04.2012. 13:04
status: user broj poruka: 10999
prostatom... Meni ova prezentacija deluje prilicno ubedljivo. Goggles skidas i stavljas po svojoj volji (a treba, a ne treba) pa ako ti je do zaglupljivanja, put them on...
Jedna od strasnijih stvari koje videh u poslednje vreme, ne zato sto koncept nije tehnicki genijalan vec ono zbog toga cemu sluzi... To je prosto receno bombardovanje bespotrebnim informacijama, tj cinjenje da postanu bespotrebne i dosadne, sve ti postane dosadno jer ti je dostupno `na glavi`, ne moras ni za sta da se pomucis, a tu prazninu ces naravno morati da ispunis novim i sve brzim i skupljim prilivom bespotrebnih informacija i proizvoda, sto `oni` i zele...
U nevaznom primeru ortaka koji vec godinama ribe muva iskljucivo preko fejsa, ni zbog cega drugog do zato sto je tako brze i lakse, vidim kako sve postaje brze i lakse ali i besmislenije i nezadovoljavajuce iz godine u godinu...i to me jako plasi...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.