Imao sam Blackberry Curve i broj na kome je aktiviran BIS usluga, sve je to radilo na Curve. Sad sam preneo karticu i sva podesavanja na Bold 9900 ali ne uspevam da podesim odnosno aktiviram mail nalog na novom telefonu. Odem na Enterprise Activation u okviru Setup dela unesem mail i sifru i on samo vrti contacting server... nista vise. Moze li mi neko pomoci kako da ponovo setujem mail na novom telefonu sa karticom koja vec ima ukljucenu uslugu za BB servis?
____________________________________ Ima razlike izmedju BIS i BES servisa kod bljakberija. Ti navodno imaš BIS aktivan, tj. pretplaćen si na isti i verovatno prosledjuješ neki web mail nalog (POP ili IMAP servere), dok vidim pokušavaš da podesiš i aktiviraš BES servis (napisao si: `Enterprise Activation`) koji nema veze sa tvojiom pretplatom. Ili ja ne kapiram? BTW. pozovi operatera ...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.