Treba mi savet oko ovog telefona. Jako mi se dopada i mogu da ga nabavim povoljno od poznanika koji ga je uzeo pocetkom ove godine. Zanima me kako se HTC pokazo i posebno me zanima koliki je hendikep ova nesto niza rezolucija 3.2` ekrana, uporedjujuci ga sa nesto jacim S modelom. Znaci samo osvrt na kvalitet i rezoluciju display-a.
brate, nemoj ni da razmisljas o tome, pretpostavljam da si ga pogledao, ako ti se svidja uzimaj ga moj ti je savet, ne znam odakle ljudima toliko zivaca da tragaju, ja ako nesto imam povoljno a svidja mi se uzimam i cao zdravo
:: Treba mi savet oko ovog telefona. Jako mi se dopada i mogu da ga nabavim povoljno od poznanika koji ga je uzeo pocetkom ove godine. Zanima me kako se HTC pokazo i posebno me zanima koliki je hendikep ova nesto niza rezolucija 3.2` ekrana, uporedjujuci ga sa nesto jacim S modelom. Znaci samo osvrt na kvalitet i rezoluciju display-a :: :: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2609/HTC/Wildfir :: :: ::
jer sam duduk za ovo pa ne znam na sta obracam paznju. Cisto da ne bude neki veliki promasaj tipa sam model ne valja nista. On je ovako kao nov i radi sve...
Wildfire S i bez S su dupe i oko, ne moze da se poredi, po svemu je MNOGO bolji S, ne samo po rezoluciji. Ja nikada ne bih non s uzeo, posto rezolucija nije `nesto` manja nego najmanja koju je moguce staviti na touch ekran. Pixeli su ko crno pirinca, par puta sam koristio i bas mi se ne svidja, dok ue S prica za sebe, odlican telefon, i radi ekstra i sa fabrickim romom, ne moras da rootujes ni nista. Tako bar kod devojke radi vec duze vreme. Ako ga imas za 70e onda uzmi, preko toga i nije neka wow jeftina cena posto 90e ima gde oces, a za 80e nije retko da se nadje.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Treba mi savet oko ovog telefona. Jako mi se dopada i mogu da ga nabavim povoljno od poznanika koji ga je uzeo pocetkom ove godine. Zanima me kako se HTC pokazo i posebno me zanima koliki je hendikep ova nesto niza rezolucija 3.2` ekrana, uporedjujuci ga sa nesto jacim S modelom. Znaci samo osvrt na kvalitet i rezoluciju display-a :: :: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2609/HTC/Wildfir :: :: ::
i meni se svideo bas taj kad sam bio sa devojkom u telenoru, nisam neki poznavalac ni ljubitelj HTC-a ali znam da je taj proveren, nema nikakvih problema s njim, ja bih ga uzeo
:: jer sam duduk za ovo pa ne znam na sta obracam paznju. Cisto da ne bude neki veliki promasaj tipa sam model ne valja nista. On je ovako kao nov i radi sve.. :: :: ::
Ako hoce mrcinu sa pixelima ko zrno graska onda ok xDD
Eno na oglasima 65e sa tragovima koriscenja, 90 standard. Ima pacijenata koji traze 120, al dzabe kad S ima za 100inak evra, a za 130 (plus da ubijes cenu) ima prakticno nov S da se uzme. Ja bih preskocio taj telefon bez razmisljanja, pre bih i xperiu mini pro uzeo, bar dobijes tastaturu x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: i meni se svideo bas taj kad sam bio sa devojkom u telenoru, nisam neki poznavalac ni ljubitelj HTC-a ali znam da je taj proveren, nema nikakvih problema s njim, ja bih ga uze :: :: :: :: jer sam duduk za ovo pa ne znam na sta obracam paznju. Cisto da ne bude neki veliki promasaj tipa sam model ne valja nista. On je ovako kao nov i radi sve.. :: :: :: :: :: ::
e pa jbg sad snupi preterujes, nije bas tako, ti imas tu fensericu(maltene tablet) od telefona pa ti je sve ispod toga mrcina :P
:: Ako hoce mrcinu sa pixelima ko zrno graska onda ok xD :: :: Eno na oglasima 65e sa tragovima koriscenja, 90 standard. Ima pacijenata koji traze 120, al dzabe kad S ima za 100inak evra, a za 130 (plus da ubijes cenu) ima prakticno nov S da se uzme. Ja bih preskocio taj telefon bez razmisljanja, pre bih i xperiu mini pro uzeo, bar dobijes tastaturu x :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: i meni se svideo bas taj kad sam bio sa devojkom u telenoru, nisam neki poznavalac ni ljubitelj HTC-a ali znam da je taj proveren, nema nikakvih problema s njim, ja bih ga uze :: :: :: :: :: :: :: jer sam duduk za ovo pa ne znam na sta obracam paznju. Cisto da ne bude neki veliki promasaj tipa sam model ne valja nista. On je ovako kao nov i radi sve.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jel moze lepo da se surfa, cita SMS, vidi GPS mapa? Ja sam do sad koristio w810i jer mi tel ne treba za nesto vise od SMS i razgovora, a sad mi treba silom prilika zbog nekih tehnologija. Ne mislim da dizem ACAD na njemu. Prosto mi je nemoguce da je display neupotrebljiv
:: ispade sad ko one vaske velike ko perinac :D :: :: Jel moze lepo da se surfa, cita SMS, vidi GPS mapa? Ja sam do sad koristio w810i jer mi tel ne treba za nesto vise od SMS i razgovora, a sad mi treba silom prilika zbog nekih tehnologija. Ne mislim da dizem ACAD na njemu. Prosto mi je nemoguce da je display neupotreblji :: :: ::
Kvalitet izrade je super, telefon je dosta cvrst, nigde ne krcka, ne pucka, nista ne strci, sve je na svom mestu i nema onog osecaja jeftine plastike kao kod nekih telefona druge marke. Snoopy je malo preterao, nije bas toliko los ekran, meni nije smetao za nekih godinu dana, mozda i manje, koliko sam ga imao, doduse ja nisam gledao filmove na telefonu pa da mi mala rezolucija toliko upada u oci, smeta. Kamera je ok, nije bas sjajna ali je ok. S je novija i malo bolja verzija i naravno da je bolje uzeti novije, ali sve zavisi od tebe.
Nije toliko los telefon. Imao sam ga do pre mesec dana... Meni ne odgovara nikako za poruke, previse imam debele prste... Ostalo je u redu, mozes lepo na wifi da se nakacis...
:: ispade sad ko one vaske velike ko perinac :D :: :: Jel moze lepo da se surfa, cita SMS, vidi GPS mapa? Ja sam do sad koristio w810i jer mi tel ne treba za nesto vise od SMS i razgovora, a sad mi treba silom prilika zbog nekih tehnologija. Ne mislim da dizem ACAD na njemu. Prosto mi je nemoguce da je display neupotreblji :: :: ::
U drugom postu sam karikirao, ali prvi stoji. Znaci- rezolucija je premala za tu velicinu ekrana, monoblok nokijice sa 1.8` ekranom imaju tu rezoluciju, i stvarno je los dozivljaj koristiti ga. Za surf ti je isto ko da koristis nokiu e71 c3 il sta ti ja znam, prosto ti rezolucija ne dozvoljava da se opustis, nikakav ugodjaj, veruj mi. Telefon je dosta sporiji od S i stvarno su razlicita klasa, poboljsanja nisu mala nego ogromna, pa ti savetujem da dodas koju desetinu evra i uzmes S. Izrada je dobra, kao sto je bobishka rekao, ekran je fino osetljiv, a i gps moze lepo da posluzi svrsi. Bottom line je da ako je stvarno povoljan da je grota da propustis, onda uzmi, ako je 80e i vise, dodaj 20ak evra i imas telefonce bombonicu.
E da, jos da dodam +1 na malu rezoluciju. Npr, kad sam video BB Bold, kakav fantastican ekran ima, mnogo bolje izgleda od Wildfire a manji je. Zato sto ima vecu rezoluciju.
:: U drugom postu sam karikirao, ali prvi stoji. Znaci- rezolucija je premala za tu velicinu ekrana, monoblok nokijice sa 1.8` ekranom imaju tu rezoluciju, i stvarno je los dozivljaj koristiti ga. Za surf ti je isto ko da koristis nokiu e71 c3 il sta ti ja znam, prosto ti rezolucija ne dozvoljava da se opustis, nikakav ugodjaj, veruj mi. Telefon je dosta sporiji od S i stvarno su razlicita klasa, poboljsanja nisu mala nego ogromna, pa ti savetujem da dodas koju desetinu evra i uzmes S. Izrada je dobra, kao sto je bobishka rekao, ekran je fino osetljiv, a i gps moze lepo da posluzi svrsi. Bottom line je da ako je stvarno povoljan da je grota da propustis, onda uzmi, ako je 80e i vise, dodaj 20ak evra i imas telefonce bombonicu. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Posto ga ima moj ortak vec par godina prenecu samo subjektivne utiske... Rezolucija je neoprostiva, telo je vrlo kvalitetno, deluje neunistivo, spor je, interfejs se sporo osvezava i to bi me izludjivalo, ako prelazis sa glup-fona (kao ja skoro) moze da ti ne smeta jer ce ti biti interesantne druge stvari ali posle nekog vremena ili kad probas neki brzi telefon mzoe da pocne da te nervira...
Upravo tako. Svaki put kad sam probao pomislio sam kako nikada ne bih mogao da koristim takav telefon i da biram izmedju njega i e71, pre bih uzeo nokiu
:: Posto ga ima moj ortak vec par godina prenecu samo subjektivne utiske... Rezolucija je neoprostiva, telo je vrlo kvalitetno, deluje neunistivo, spor je, interfejs se sporo osvezava i to bi me izludjivalo, ako prelazis sa glup-fona (kao ja skoro) moze da ti ne smeta jer ce ti biti interesantne druge stvari ali posle nekog vremena ili kad probas neki brzi telefon mzoe da pocne da te nervira... :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Meni je 320x240 odvratno na tom ekranu. Ne kažem da trebaš sad Iphone 4 da uzmeš sa retina ekranom, ali barem 480x320 da bude. Imaš povoljno na oglasima za 120-130 evra da uzmeš Sony Xperiu Mini koja će da oduva svaki telefon do 200 evra sa 1Ghz procesorom, 480x320 ekranom, 720p video snimanjem i 5mpx kamerom. Sony-ev Android je pritom najoptimizovaniji koji znam. Sve je fluidno čak i na starijoj Xperii Mini.
Taj Wildfire i Wildfire S su prosečni telefoni u odnosu na Xperiu mini i iskreno ne vidim razlog da ih razmatraš, a oba Wildfire-a imaju katastrofalno lošu kameru.
Evo ti i poredjenje izmedju Xperie Mini i Wildfire-a, neka specifikacija govori sama http://goo.gl/YxYxP
Wildfire S samo ima malo bolju kameru, blago brži procesor i veću rezoluciju, ali opet nedovoljno da pridje Xperii pogotovo jer su u istom cenovnom rangu. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
I ja sam bio skeptik dok nisam uzeo veci telefon, konkretno Sensation XE (upravo updateovan na ICS) ali njegova cena je poprilicna... (ima polovnjaka za ~200E sto je opet prilicno para)
Pre njega sam imao HTC Tattoo, i kad sam ga uzeo posle SE sam bio odusevljen kako je dobar ali generalno je surf na njemu mucenje stalno nesto zumiras-odzuriras pa ispada da vise vremena gubis na pritiskanje +/- dugmeta nego sto citas sadrzaj...
Generalno moze da posluzi, surfovao sam ja i na ubogom SE 500k ali nije to to...
Upravo mi je zena u poseti, ona ima jedan Tattoo i kad je videla ovaj sa njegovim ekranom od 960x540 rece whauuu...
Uzmi ti taj sa `S` a ovoga preskoci, konkretno on je naslednik Tattoo-a a ovaj sa `S` je unapredjena verzija sa nesto boljim prikazom tj ima duplo vise tackica na ekranu 480x320... vidi se razlika i vise nego sto zelimo sebi da priznamo...
Sve je nekako finije, slova su manje iskrzana, navigacija je bolje prilagodjena visoj nego manjoj rezoluciji, itd...
Nemoj posle da te razjeda ono sto ce te pre ili kasnije stici a to je: `sto nisam dao par hiljada vise`...
Tomato Republic Of Serbia !!!
Cekas da izadje SGS 3, automatski pada cena SGS S, koji je trenutno 250 e, sto znaci da ces moci da ga uzmes za male pare, uostalom sacekaj malo sve su vremesni telefoni, uskoro ce refresh :),...
nista posebno nije ni xperia mini.. coveku se svideo ovaj tel po izgledu, pa usput ono kao hteo da vidi sta ima, medjutim.. nece da kupi izgleda nista:)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.